Gebelik Testime Bakarmısınız?

Gl2711

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
21
En iyi cevaplar
1
6
16
26
Normalde gecikmem bugün gecikmenin 3. günü olacak sabah ilk idrarla test yaptım. Bu şekil de çıktı ben mi ikinci bir çizgiyi silik de olsa görüyorum🙄 Bir bakar mısınız sizde?

Eklentiler

• IMG_9095.webp
    IMG_9095.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_9102.webp
    IMG_9102.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 35
Normalde gecikmem bugün gecikmenin 3. günü olacak sabah ilk idrarla test yaptım. Bu şekil de çıktı ben mi ikinci bir çizgiyi silik de olsa görüyorum🙄 Bir bakar mısınız sizde?
Gölge var canım kan testi verdim istersen ya da yarın sabah testi tekrarla

Gölge var canım kan testi verdim istersen ya da yarın sabah testi tekrarla
Kan testi vermedim henüz dediğiniz gibi regl olmazsam eğer testi tekrarlayacağım.. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba

canım benimde aynı çıktı adetim 2 gün geçikti kan testi vericekmisin ne yapıcaksın

Kaset test yap o testlerde daha iyi sonuç net oluyor benimde ilk hamileliğimde böyle sılik ciktiydi hamileydim

Regl oldum☹️ bir daha gecikmem olursa gerçekten sadece kaset test yaparım
İnşallah bir dahaki ay dene cnm soğan kürü yap İbrahim Saraçoğlu ben onla ilk oğluma hamile kaldım 2. Gebeligimde onla hamile kaldım öneririm

Back
X