Gebelik testime bakarmısınızz

sanemdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
92
17
3
25
Kızlar reglm 1 hafta gecikti yumurtlama günümde eşimle beraber oldum şüphelendim ve test yaptım acaba geç döllenmemi ?

Bakın 1 haftadır her testinize konu acıyosunuz ama hamile olsaydınız bu testler her gün biraz daha koyulaşarak devam ederdi ama bunlar kuruma çizgisi hamile değilsiniz bence

8 gün oldu hiç şaşmazdı.
bu testlere gore hamılelık yok belkı yenı yenı yerlesıyordur hamıle olup olmadıgını soylemem mumkun degıl ne yazık kı. sadece testın negatıf kuruma cızgısı dıyebılırım. bekle adetın bı kac gun gelmezse doktra gıt yumurtlama olup olmadıgına bakar bhcg ıster belkı. sen de stresınden kurtulup adet oluverırsın ılacsız belkı.

benim ilk bebeğim geç döllenmeydi gecikmenin 10.günü çok silik şekilde çıkmıştı. Şuan bir şey görünmüyor ama vardır inşallah

Canım geç döllenme die birşey var ya hani ondan olabilir
gec dollenme de olsa bhcg cocuk yerlestıgı gbı artmaya baslar ve gun gun koyulasır. gec dollenme gec yumurtlama demek sadece bhcg artısına bı etkısı yok tespıtı gecıkır o kadar. az az artmasına sebep olmaz yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…