- 16 Aralık 2020
- 92
- 17
- 3
- 25
- Konu Sahibi sanemdemir
-
Test negatif gibi görüyorum benimde bir hafta geçti idrarlar negatifti kan yaptırdım yine negatif ama hala olmadım bende 10 gün sonra yine yaptiricam kan eğer adet olmazsamKızlar reglm 1 hafta gecikti yumurtlama günümde eşimle beraber oldum şüphelendim ve test yaptım acaba geç döllenmemi ?Eki Görüntüle 2745844 Eki Görüntüle 2745845
Geç döllenme olabiliyor canım erken gebelik testi yapıcamTest negatif gibi görüyorum benimde bir hafta geçti idrarlar negatifti kan yaptırdım yine negatif ama hala olmadım bende 10 gün sonra yine yaptiricam kan eğer adet olmazsam
Kaç gün geçti reglGeç döllenme olabiliyor canım erken gebelik testi yapıcam
Gebe degilsinKızlar reglm 1 hafta gecikti yumurtlama günümde eşimle beraber oldum şüphelendim ve test yaptım acaba geç döllenmemi ?Eki Görüntüle 2745844 Eki Görüntüle 2745845
Yok ikna olmuyoGebe degilsin
Ne kadar çok istiyorsa ahh..gönlüne göre versin RabbimYok ikna olmuyo
Aminn herkese inşallahNe kadar çok istiyorsa ahh..gönlüne göre versin Rabbim
8 gün oldu hiç şaşmazdı.Kaç gün geçti regl
bu testlere gore hamılelık yok belkı yenı yenı yerlesıyordur hamıle olup olmadıgını soylemem mumkun degıl ne yazık kı. sadece testın negatıf kuruma cızgısı dıyebılırım. bekle adetın bı kac gun gelmezse doktra gıt yumurtlama olup olmadıgına bakar bhcg ıster belkı. sen de stresınden kurtulup adet oluverırsın ılacsız belkı.8 gün oldu hiç şaşmazdı.
Yok ikna olmuyo
Canım benim 1 haftadır niye bir gram artmıyor o zaman bu koyuluk bi kan testi yaptır bariEki Görüntüle 2746080 İkna olmamak değil hissediyorummm
Canım geç döllenme die birşey var ya hani ondan olabilirCanım benim 1 haftadır niye bir gram artmıyor o zaman bu koyuluk bi kan testi yaptır bari
gec dollenme de olsa bhcg cocuk yerlestıgı gbı artmaya baslar ve gun gun koyulasır. gec dollenme gec yumurtlama demek sadece bhcg artısına bı etkısı yok tespıtı gecıkır o kadar. az az artmasına sebep olmaz yanıCanım geç döllenme die birşey var ya hani ondan olabilir
Bilmiyorum geç yerleşmiş demekki gördüğünüz gibi testigec dollenme de olsa bhcg cocuk yerlestıgı gbı artmaya baslar ve gun gun koyulasır.
Tamam hamilesinizBilmiyorum geç yerleşmiş demekki gördüğünüz gibi testi
ne dıyeyım :) bunca bılgım de çöp oldu. allah hayırlısını versınBilmiyorum geç yerleşmiş demekki gördüğünüz gibi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?