Gebelik testime bakarmısınızzz🌸

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Kızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuş 😍 şimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim❤️

Eklentiler

• B00AF5EC-B89C-4DB7-8192-8FD492C11111.webp
    B00AF5EC-B89C-4DB7-8192-8FD492C11111.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 216
  • 665977A1-FA7C-4D49-A304-7B974369751B.webp
    665977A1-FA7C-4D49-A304-7B974369751B.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 207
Kızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuş 😍 şimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim❤️
Kuzum 10 gün gecikmeye çok silik testlerin ama Allah'ın takdiri bu biz ne kadar da yorum yapsak biliyosun Allah'ın dediği olur ins kimyasal değildir benimde 2 tane kimyasal var ve geçen sabah test yaptım bakmadım çıkmaz diye sonradan silik olduğunu gorudm dün sabah yaptım negatif çıktı üzüldüm bende test yanılttı sanırım
IMG_20211212_143811.webp

Kuzum 10 gün gecikmeye çok silik testlerin ama Allah'ın takdiri bu biz ne kadar da yorum yapsak biliyosun Allah'ın dediği olur ins kimyasal değildir benimde 2 tane kimyasal var ve geçen sabah test yaptım bakmadım çıkmaz diye sonradan silik olduğunu gorudm dün sabah yaptım negatif çıktı üzüldüm bende test yanılttı sanırım Eki Görüntüle 2968938
Canım 10 gün gecikme var evet ama ben 5 gün önce kan verdiğimde negatifti 5 gün sonra adetim sökülsün kistmi var baksın doktor diye gittiğimde kan testinde mucize gibi çıktı doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş dedi 5.gün 0.23 dü yani 5 gün sonra 16 çıkması iyi dedi 😍 ben pkoluyum zaten birde seninki kuruma çizgisi gibi duruyor inşallah rabbim hepimize iyi haberler almamızı nasip eder 🤲🏻❤️

Canım bende aynı durumdayım lütfen bana da yardımcı olun benim de adet günümün öncesi test yaptım 2 saat sonra hep silik çıktı adet günüm persembe gittim kan verdim 0 çıktı ve adet söktürücü verdi cuma günü de tekrar test yaptım ve memlekete gitmm gerekiyordu bakmadan gittim pazar günü akşam geldim ve testim bu şekilde ne yapayım sizcekafam karışık

Eklentiler

• IMG20211212201801.webp
    IMG20211212201801.webp
    4 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG20211212223547.webp
    IMG20211212223547.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 190
Canım bende aynı durumdayım lütfen bana da yardımcı olun benim de adet günümün öncesi test yaptım 2 saat sonra hep silik çıktı adet günüm persembe gittim kan verdim 0 çıktı ve adet söktürücü verdi cuma günü de tekrar test yaptım ve memlekete gitmm gerekiyordu bakmadan gittim pazar günü akşam geldim ve testim bu şekilde ne yapayım sizcekafam karışık
Kuzum kaset testlerde kuruma çizgisinin çıkmasındaha çok oluyor inşallah kuruma çizgisi değildir söktürücüyü içtinmi adet oldunmu? Bugün bidaha test yap istersen

Kuzum kaset testlerde kuruma çizgisinin çıkmasındaha çok oluyor inşallah kuruma çizgisi değildir söktürücüyü içtinmi adet oldunmu? Bugün bidaha test yap istersen
İcttim 2 gün bugün 4 günüm hala adet olmadım kist filn da yokmuş kuruma çizgisi diye dusunuyorm bu kadar belli olur mu kuruma çizgisi

Birazdan alayım yapaym ama hiç umudum yok
Allahtan umut kesilmez kuzum benim bu ay tam 2 sene oldu gecikmem olunca belki vardır demiştim kan verince 0 çıkınca yine üzülmüş yine ağlamıştım hatta 2 gün önce doktoruma gittiğimde artık benim yapabileceğim yok şu kartta yazan doktora git bu tüp bebek doktoru diye verince ağlayarak odadan çıkmıştım Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez emin ol 🤲🏻🌸

Canım maşallah var gibi duruyor. Ama koyulaşmayı idrar testiyle takip etme bence. Ben ilk kan verdiğimde 69 çıktı 2 gün sonra idrar testiyle bakayım dedim koyulaştı mı diye. Aşırı silik çıkmıştı çizgi yine kimyasal geçiriyorum diye çok üzülmüştüm. Yine de gidip kan verdim değerim 230 çıkmıştı. ☺️ Sen en iyisi bir kan ver hayırlısıyla artar inşallah değerin

Canım maşallah var gibi duruyor. Ama koyulaşmayı idrar testiyle takip etme bence. Ben ilk kan verdiğimde 69 çıktı 2 gün sonra idrar testiyle bakayım dedim koyulaştı mı diye. Aşırı silik çıkmıştı çizgi yine kimyasal geçiriyorum diye çok üzülmüştüm. Yine de gidip kan verdim değerim 230 çıkmıştı. ☺️ Sen en iyisi bir kan ver hayırlısıyla artar inşallah değerin
Benim için mi dedinz

Ayyy canım benimmm 😍 maşallah maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ❤️ Bende birazdan gidecem tekrar doktoruma kuzum bakalım kaç çıkacak inşallah yükselmiştir 😍🤲🏻

Canım 10 gün gecikme var evet ama ben 5 gün önce kan verdiğimde negatifti 5 gün sonra adetim sökülsün kistmi var baksın doktor diye gittiğimde kan testinde mucize gibi çıktı doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş dedi 5.gün 0.23 dü yani 5 gün sonra 16 çıkması iyi dedi 😍 ben pkoluyum zaten birde seninki kuruma çizgisi gibi duruyor inşallah rabbim hepimize iyi haberler almamızı nasip eder 🤲🏻❤️
Amin ins değerin yükselir canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲 kurama çizgisi sanırım çünkü diğer test negatif çıktı başkada yapmadım adetim de 16 Aralık da bakalım az kaldı belli olur ama umudum yok benimde

Back
X