• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakarmısınızzz🌸

Amin ins değerin yükselir canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲 kurama çizgisi sanırım çünkü diğer test negatif çıktı başkada yapmadım adetim de 16 Aralık da bakalım az kaldı belli olur ama umudum yok benimde
İnşallah canım benimm 🤲🏻 allahtan ümit kesilmez kuzum bakarsın bi anda karşına çıkıverir 🌸

Canım bende aynı durumdayım lütfen bana da yardımcı olun benim de adet günümün öncesi test yaptım 2 saat sonra hep silik çıktı adet günüm persembe gittim kan verdim 0 çıktı ve adet söktürücü verdi cuma günü de tekrar test yaptım ve memlekete gitmm gerekiyordu bakmadan gittim pazar günü akşam geldim ve testim bu şekilde ne yapayım sizcekafam karışık
Canım naptın yaptın bı daha test merak ettim

Eklentiler

• IMG_20211213_125137_286.webp
    IMG_20211213_125137_286.webp
    170,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG20211213132319.webp
    IMG20211213132319.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuş 😍 şimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim❤️
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum kendim hamile kalmış gibi sevindim maşallah 💜🧿🥰🌸

Kızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuş 😍 şimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim❤️
Canim kan testinden sonra yaptığın testler nasıl çıktı Bnmde 5 gün önce kan testim negatifti daha sonra kiminde çıktı kiminde çıkmadı cijanlarda sonra cikiyor adetim 5 gün geçti bilemiyirum ya

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-13-21-38-51-56.webp
    Screenshot_2021-12-13-21-38-51-56.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 97
Canim kan testinden sonra yaptığın testler nasıl çıktı Bnmde 5 gün önce kan testim negatifti daha sonra kiminde çıktı kiminde çıkmadı cijanlarda sonra cikiyor adetim 5 gün geçti bilemiyirum ya
Kan testinden sonra hep çizgi bariz gözüktü canım senin çizgi çıkanlar sanki kuruma gibi gözüküyor kan testi yaptırdınmı sen

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum kendim hamile kalmış gibi sevindim maşallah 💜🧿🥰🌸
Canımm benim Allah razı olsun kurban olurum 🥰❤️ Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin inşallah inanki şu cümleleri yazabilmek için çok bekledim 2 seneden beri her yazılan yazıları okurken ağlamaktan helak olmuştum resmen o 2 senem 22 sene yaşlandırmıştı beni Ama Allah umudun bittiği yerde çiçekler açtırıyormuş insana bunu anladım umudunuzu asla kaybetmeyin ❤️

Kizlar bende 4 gun geciktim. Test yaptim boyle çıktı. Hemen doktora gittim kan verdim sonucu bekliyorum nolur dua edin. 1 bucuk senedir bekliyordukk. Ultrasonlada bakti rahim duvari kalınlaşmış dedi. Buda rahimde biseyler oluşuyor olabileceğini gosterir ama kani bekleyelm dedi

Eklentiler

• 20211214_112826.webp
    20211214_112826.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 98
Back
X