Gebelik testime bakarmısınızzz🌸

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins bizede tatdirir bu duyguyu ben hamile kalıyorum ama kimyasal oluyor nasip bakalım bir gün ins sağlıklı bir gebelik yaşarım 🤲 senin adına da sevindim 😍
Amin canm cok garip duyguymus gercekten. Bende 2 gun sonra tekrar kan vermeye gideceğim. Emin olmadan aileme diyemedim. Esime dedim sadece. Persembe netlesir ve soylerim insallah 😍 rabbim isteyen herkese versinn darisi sana

Benimde 16 Aralık ama yarında gelebilir her an her şey olabilir goguslerde şişlik var yüzümde sivilceler ve bugün aşırı acimaya başladı gosguslerim birde sızlama var ama ara ara birde sıcak basmaları oldu bugün çok sanki menopozluymusum gibi aşırı oldu yani adet olacagim zaman ne olacağı belli olmuyor cokda umudum yok bu ay
Siz hiç test yaptınız mi

Cumartesi yaptım sonradan baktım silik çıkmış ama tabi bu sonradan cikmia büyü ihtimal ile pazar sabah yaptım negatif di ona sonradan bakmadım hatta hemen ikisininde cope attim üzüldüm yani başkada yapmadım test adetim gecikirse öyle yaparım artık bugün yada yarın gelir heralde adetim.gecen ay bugün gelmişti adetim bakalım akşama kadar yada sabaha kadar gelmezse belki yarın sabah yaparım zaten varsa çıkar yoksa bı daha yapmam artık
Siz hiç test yaptınız
Siz hiç test yaptınız mi

Cumartesi yaptım sonradan baktım silik çıkmış ama tabi bu sonradan cikmia büyü ihtimal ile pazar sabah yaptım negatif di ona sonradan bakmadım hatta hemen ikisininde cope attim üzüldüm yani başkada yapmadım test adetim gecikirse öyle yaparım artık bugün yada yarın gelir heralde adetim.gecen ay bugün gelmişti adetim bakalım akşama kadar yada sabaha kadar gelmezse belki yarın sabah yaparım zaten varsa çıkar yoksa bı daha yapmam artık
Anladım

Merhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı?

Back
X