• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakın lütfen..

milen07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Arkadaşlar merhabalar dpo9 um bu da sabah ilk idrar ile yapılan test. Bu test days comfort. Böyle beyaz ve içerisinde silik çizgi olup gebe olduğunu öğrenen var mı?

Eklentiler

• IMG_1977.webp
    IMG_1977.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 199
Arkadaşlar merhabalar dpo9 um bu da sabah ilk idrar ile yapılan test. Bu test days comfort. Böyle beyaz ve içerisinde silik çizgi olup gebe olduğunu öğrenen var mı?
Dpo 9 erken canım. Gölge gibi görüyorum ama testi tekrarlamak lazım

selam 💛 bu markayla bugün test yaptım, aynı beyazlık çıktı (dpo 10) bence bozuk gibi :/

Çok teşekkür ederim. Dün de yaptım yine böyle gölge çizgi çıktı. Yarın sabah tekrarlarım
İki günr 1 tekrarlayın her nekadar erken gebelik olsa da regl tarihine 1-2 gün kala bence net sonuç veriyor

İki günr 1 tekrarlayın her nekadar erken gebelik olsa da regl tarihine 1-2 gün kala bence net sonuç veriyor
Teşekkürler, bağzıları adete 7 gün kala bile öğrendikleri için erkenden testlere başlıyoruz. 4 gün var reglime hayırlısı diyelim 😅

Selamm💕 sizinde mi beyazlığın içinde gölge bir çizgi var? Çok zor görüyorum ama
çok pardon testlerin markası aynı değilmiş ama tam olarak sizin ki gibi. doğru ışığı bulduğumda gayet gözüküyor ama çok silik ve beyaz

çok pardon testlerin markası aynı değilmiş ama tam olarak sizin ki gibi. doğru ışığı bulduğumda gayet gözüküyor ama çok silik ve beyaz
İnşallah bize uğurlu gelir canım, bat ne zaman senin?

Back
X