Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dpo 9 erken canım. Gölge gibi görüyorum ama testi tekrarlamak lazımArkadaşlar merhabalar dpo9 um bu da sabah ilk idrar ile yapılan test. Bu test days comfort. Böyle beyaz ve içerisinde silik çizgi olup gebe olduğunu öğrenen var mı?
Çok teşekkür ederim. Dün de yaptım yine böyle gölge çizgi çıktı. Yarın sabah tekrarlarımDpo 9 erken canım. Gölge gibi görüyorum ama testi tekrarlamak lazım
İki günr 1 tekrarlayın her nekadar erken gebelik olsa da regl tarihine 1-2 gün kala bence net sonuç veriyorÇok teşekkür ederim. Dün de yaptım yine böyle gölge çizgi çıktı. Yarın sabah tekrarlarım
Selammselambu markayla bugün test yaptım, aynı beyazlık çıktı (dpo 10) bence bozuk gibi :/
Teşekkürler, bağzıları adete 7 gün kala bile öğrendikleri için erkenden testlere başlıyoruz. 4 gün var reglime hayırlısı diyelimİki günr 1 tekrarlayın her nekadar erken gebelik olsa da regl tarihine 1-2 gün kala bence net sonuç veriyor
çok pardon testlerin markası aynı değilmiş ama tam olarak sizin ki gibi. doğru ışığı bulduğumda gayet gözüküyor ama çok silik ve beyazSelammsizinde mi beyazlığın içinde gölge bir çizgi var? Çok zor görüyorum ama
İnşallah bize uğurlu gelir canım, bat ne zaman senin?çok pardon testlerin markası aynı değilmiş ama tam olarak sizin ki gibi. doğru ışığı bulduğumda gayet gözüküyor ama çok silik ve beyaz
15-19 ağustos arası, senin ne zaman?İnşallah bize uğurlu gelir canım, bat ne zaman senin?
Ay evet ince bir çizgi gördümm
Sonucun ne oldu
negatifSonucun ne oldu![]()
Senin sonuç ne oldu canimSonucun ne oldu![]()
Pozitif olduSenin sonuç ne oldu canim
Maşallah çok seviindim benimde pozitif ilerliyor ama 19 unda gidicem doktoraPozitif oldu
Kan verdin mii? Senin bariz pozitifMaşallah çok seviindim benimde pozitif ilerliyor ama 19 unda gidicem doktoraEki Görüntüle 3813930