- Emoji Skoru
- 418
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Tuzluleblebi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım test pozitif gözüküyor. Predictor da güvenilir bir testKızlar acill bakın nolur bu pozitif mi adetime 5 gün var ikinci testi yaptım yine aynı silik ama belirgin çizgi çıktı. 1.5 senedir istiyorum
Bu görsele de bakar mısınız Allah aşkına kalbim duracak elim ayağım titriyorCanım test pozitif gözüküyor. Predictor da güvenilir bir testistersen kan verebilirsin ama gebelik varsa düşük de olsa çıkacaktır muhtemelen
ama bence biraz daha bekle en azından 1-2 gün kalsın regle
Canım test pozitif gözüküyor. Predictor da güvenilir bir testi
Buna da bakın Allah aşkına pozitif dimi buBen 2 hamileliğimi de bu testle öğrendim. Pozitif görünüyor sizinki de
Evet canım ikisi de pozitif gözüküyorBu görsele de bakar mısınız Allah aşkına kalbim duracak elim ayağım titriyor
Allah razı olsun çok teşekkür ederimpozitif canım bendede bu şekilde çıkmıştı hayırlı olsun
Ay Allah razı olsun o kadar bekledim ki gözümde yaş gönlümde derman kalmadı. Gidip kan vericemmm inşallah o da pozitif çıkarEvet canım ikisi de pozitif gözüküyor![]()
Canım benim rabbim en güzel şekilde doldursun inşallah kucağınıAy Allah razı olsun o kadar bekledim ki gözümde yaş gönlümde derman kalmadı. Gidip kan vericemmm inşallah o da pozitif çıkar
Sonuç çıktı Beta 17 yazıyor adetime de 5 gün var bu normal miCanım benim rabbim en güzel şekilde doldursun inşallah kucağınıgüzel haberini bekliyorum
![]()
Tebrik ederimSonuç çıktı Beta 17 yazıyor adetime de 5 gün var bu normal mi
Adetine kadar o beta artacak canım hayırlı olsun erken farkettinSonuç çıktı Beta 17 yazıyor adetime de 5 gün var bu normal mi
Canım hayırlısıyla herşey beklediğim gibi olursa sana bir tarif vereceğim mutlaka dene.Hatırlamışsındır beni öenmli bir yöntemAdetine kadar o beta artacak canım hayırlı olsun erken farkettinsağlıcakla gelsin darısı bizlere
Kız yaz bizede bizde bilekCanım hayırlısıyla herşey beklediğim gibi olursa sana bir tarif vereceğim mutlaka dene.Hatırlamışsındır beni öenmli bir yöntem
Evet canim hatirladimda sen hamile değil mıydın ben mi karıştırdımCanım hayırlısıyla herşey beklediğim gibi olursa sana bir tarif vereceğim mutlaka dene.Hatırlamışsındır beni öenmli bir yöntem
Kız yaz bizede bizde bilekkonu sahibi hayırlı olsun inşallah