- Emoji Skoru
- 181
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Tuzluleblebi
Merhaba gözünüz aydınSonuç çıktı Beta 17 yazıyor adetime de 5 gün var bu normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gözünüz aydınSonuç çıktı Beta 17 yazıyor adetime de 5 gün var bu normal mi
Hadi inşallah bebişimYzacağım canım inşallah bir sıkımtı çıkmazsa olursa hepinizle paylaşacağımsadece cansınn ı hatırladım ayrıca ona yazmak istedim
Kız bacım o yöntem neyse bize de söyle lütfenCanım hayırlısıyla herşey beklediğim gibi olursa sana bir tarif vereceğim mutlaka dene.Hatırlamışsındır beni öenmli bir yöntem
Pozitifffffff beybiBu görsele de bakar mısınız Allah aşkına kalbim duracak elim ayağım titriyor
Evet evet evetttt öyleymişş kanda da çıktıPozitifffffff beybi
Kac cıktı beybim hayırlı olsunEvet evet evetttt öyleymişş kanda da çıktı![]()
Ayy 17 çıktı balimm adete daha 5 gün var. İki gün önce test yaptım ortada çizgi mizgi yoktu bugün helloriiii dediKac cıktı beybim hayırlı olsun
Bende merak ettim bizede öğretKız bacım o yöntem neyse bize de söyle lütfen![]()
Fotoyu iyi atamamışsın göremiyoruzzEki Görüntüle 3698884
Canlar ben 6. Gecikme günündeyim bu sabah yaptım. Sizce bir şey var mı ?
Erken gebelik testi değildi bu ama bir de onla mı denesem
Ben ilk kızımda 4 gün kala 30 betayla öğrenmiştim sen beni de geçmişsinAyy 17 çıktı balimm adete daha 5 gün var. İki gün önce test yaptım ortada çizgi mizgi yoktu bugün helloriiii dedi![]()
Benim ilk o yüzden çok heyecanlıyımmm ve çok bekledikkk yeter artık dedi ve geldiiii. İnşallah darısı sizin ikinciye olurrrrBen ilk kızımda 4 gün kala 30 betayla öğrenmiştim sen beni de geçmişsiniki günde bir kan vermek psikolojik olarak çok yormuştu yükselecekmi ne olacak diye. Bakalım hayırlısı şimdi ikinci için uğraşıyorumm
Amin ya hamilenin duası kabul olurmuş hadi inşallahBenim ilk o yüzden çok heyecanlıyımmm ve çok bekledikkk yeter artık dedi ve geldiiii. İnşallah darısı sizin ikinciye olurrrr
Hamile diyince bir garip oldum niyeyse alişmak zor olacak gibiAmin ya hamilenin duası kabul olurmuş hadi inşallah![]()
Merhaba beta değerim 17den 73 e yükselmiş 48 saatte. Bu iyi dimiiCanım benim rabbim en güzel şekilde doldursun inşallah kucağınıgüzel haberini bekliyorum
![]()