gebelik testime bi bakiverin nolur...

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
Arkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum :KK43:

Eklentiler

• CAM00294.jpg
    CAM00294.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 622
Arkadaslar bu sabah yaptim sizce hamile olabilirmiyim? Kan testi ancak pazartesi verebilirim ama cok heyecanlandik :) birde bu ay kistim vardi yasmin vermisti dr hamileysem bi zarari dokunmusmudur cok korkuyorum :KK43:
Yasmine ne zaman basladiniz?şu an adetiniz gecikti mi?

Hayirli olsun inşallah. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Tecrubelerime dayanarak kesin hamilesiniz diyorum. Sabah sabah nasil güzel bir heyecandir.

Bal gibi hamile iste bu test ama kan testi dogru sonucu verir. bilmiyorum ama hastane acillerinde bakilabilir belki gebelik testi

bazi kadinlar doğum kontrol hapı kulllanirken de hamile kalabiliyor ve hamile olduguni anlauana kadar devam ediyorlar. Benom dusuncem bir zararinin olmayacagi yonunde ki zaten Yasmin en dusuk dozdaki ilaclardan biri diye biliniyor. Icinizi rahat tutun

Hamilesin canım yüksek ihtimalle .. Hamile olduğunu anlayana kadar yaptığın hatalı şeyler ( ilaç alma, içki vs vs ) bebeği etkilemez derler .. İnşallah müjdeli haberi pazartesi alırsın :nazar::KK54:

%99 hamilesin. Tabi teste gore. Ama hormonel bir sorun varsa bilemeyi ztabi. Simdiden hayirli olsun

Cok teşekkür ederim arkadaslarfa Allah isteyen herkese nasip etsin:) Gecen iki ay reglim düzensizdi ama normal seyrine bakaak baya gecti.. yasmini 24 gun kullandim

Benim de boyleydi ilk yaptigimda hatta daha az belirgindi :) simdi oglusum 1.5 yasinda. Hayirli olsun :)

özel hastanelerin laboratuarlarında belli bi ücret karşılığında haftasonu dahi olsa yaptırabiliyosunuz doktora gösteremezsiniz sadece ama en azından hcg değerinizin kaç olduğunu öğrenebilirsiniz. bu teste göre hamile görünüyorsunuz hayırlısıyla alın kucağıınıza inşallah!

ayyy benimde aynen böyleydi sonucum şimdi 4 aylık hamileyim gözün aydın. Umarım ilacında zararı olmaz ki sanmıyorum :))

Teste bi hata yoksa kesinlikle hamişsin hayırlısı olsun,yinede kan testinden önce çok kaptırma kendni

bu teste göre hamilesin..
ama unutma bu testlerin yanılma payıda var.

Acilde yapıyorlar test bence gidin yaptırın aklınızda kalmasın

Bu arada hayırlısı olur inşallah

X