Gebelik Testimi Yorumlar mısınız

Deneme5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
430
342
103
Merhabalar,
Bu gün adet gecikmemin 2. Günü normal kit olan sabah işe gitmeden yapıp bakmayı unuttuğum test. Dün gece birden aklıma gelince hemen baktığımda 2. Çizgi pembe olarak vardı henüz tam kurumamıştı.
Bu sabah tekrar test alıp yaptım erken gebelik testi pembe çizgi 10 dk içerisinde çıktı. Çok muallakta kaldım yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• 7A874D12-BE0D-4F98-A36D-6E2C3155E3C3.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 254
  • 8B537FC8-B9EC-42D3-B51E-684592AD19C0.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 246
Ben adet günüm gelmeden şüphelenerek yaptım aynısı çıktı. Dr a gittim kese oluşmuştu. Bir kan verin. Hayırlı olsun. :)

Ben adet günüm gelmeden şüphelenerek yaptım aynısı çıktı. Dr a gittim kese oluşmuştu. Bir kan verin. Hayırlı olsun. :)
Hemen dr a geldim ama kese göremedi yeni gebelikse gözükmez kan vermen gerekir dedi kan sonucum 3 saate çıkıcakmış ama arada kaldığımdan sevinemiyorum

Kan testi yaptır mutlaka kesin sonucu görüp rahatlarsın canım şuan gebelik var gibi duruyor

Hemen dr a geldim ama kese göremedi yeni gebelikse gözükmez kan vermen gerekir dedi kan sonucum 3 saate çıkıcakmış ama arada kaldığımdan sevinemiyorum
Ben kan verdim böyle iki çizgi çıkınca adet döneminden önce hemşire bana adetin gelmeden çıkmaz diyerek terslemişti. Ama yüksek geldi. Muhtemelen çok yeni. Kanda ufak bir artış olur. Doktorun dediği tarihte baktırırsanız kese görünür.

Doktorlara ve hemşirelere birşey sorduğunda cevap almak ölüm zaten. Tecrübesizim bilmiyorum dolayısıyla merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim bilgi için

Benimkine de bakar mısınız?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-03 at 14.30.19.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 165
  • WhatsApp Image 2023-04-03 at 14.29.03.webp
    37 KB · Görüntüleme: 168
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…