Ben adet günüm gelmeden şüphelenerek yaptım aynısı çıktı. Dr a gittim kese oluşmuştu. Bir kan verin. Hayırlı olsun. :)Merhabalar,
Bu gün adet gecikmemin 2. Günü normal kit olan sabah işe gitmeden yapıp bakmayı unuttuğum test. Dün gece birden aklıma gelince hemen baktığımda 2. Çizgi pembe olarak vardı henüz tam kurumamıştı.
Bu sabah tekrar test alıp yaptım erken gebelik testi pembe çizgi 10 dk içerisinde çıktı. Çok muallakta kaldım yorumlayabilir misiniz
Hemen dr a geldim ama kese göremedi yeni gebelikse gözükmez kan vermen gerekir dedi kan sonucum 3 saate çıkıcakmış ama arada kaldığımdan sevinemiyorumBen adet günüm gelmeden şüphelenerek yaptım aynısı çıktı. Dr a gittim kese oluşmuştu. Bir kan verin. Hayırlı olsun. :)
Kan testi yaptır mutlaka kesin sonucu görüp rahatlarsın canım şuan gebelik var gibi duruyorMerhabalar,
Bu gün adet gecikmemin 2. Günü normal kit olan sabah işe gitmeden yapıp bakmayı unuttuğum test. Dün gece birden aklıma gelince hemen baktığımda 2. Çizgi pembe olarak vardı henüz tam kurumamıştı.
Bu sabah tekrar test alıp yaptım erken gebelik testi pembe çizgi 10 dk içerisinde çıktı. Çok muallakta kaldım yorumlayabilir misiniz
Kan verdim sonucunu bekliyorum öğle saatlerinde belli olacak sanırımKan testi yaptır mutlaka kesin sonucu görüp rahatlarsın canım şuan gebelik var gibi duruyor
Ben kan verdim böyle iki çizgi çıkınca adet döneminden önce hemşire bana adetin gelmeden çıkmaz diyerek terslemişti. Ama yüksek geldi. Muhtemelen çok yeni. Kanda ufak bir artış olur. Doktorun dediği tarihte baktırırsanız kese görünür.Hemen dr a geldim ama kese göremedi yeni gebelikse gözükmez kan vermen gerekir dedi kan sonucum 3 saate çıkıcakmış ama arada kaldığımdan sevinemiyorum
Doktorlara ve hemşirelere birşey sorduğunda cevap almak ölüm zaten. Tecrübesizim bilmiyorum dolayısıyla merak ediyorum.Ben kan verdim böyle iki çizgi çıkınca adet döneminden önce hemşire bana adetin gelmeden çıkmaz diyerek terslemişti. Ama yüksek geldi. Muhtemelen çok yeni. Kanda ufak bir artış olur. Doktorun dediği tarihte baktırırsanız kese görünür.
İnşallah güzel haber alırsın canımKan verdim sonucunu bekliyorum öğle saatlerinde belli olacak sanırım
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah güzel haber alırsın canım
hayirli olsunn ben de bekliyorum47.12 çıktı hamileyimm
Bendede 43.7 cikti ikimizinkide cok kücük hemsire bana 2 3 gunluk dedi muhtemelen sizinkide öyle adet gecikmenizin kacinci günü bu47.12 çıktı hamileyimm
yazdığınızı yeni gördüm sonuç nedir belli oldu muhayirli olsunn ben de bekliyorum
4+2 günlük olarak bilgi verdi doktorum yarın tekrar kontrole gideceğimBendede 43.7 cikti ikimizinkide cok kücük hemsire bana 2 3 gunluk dedi muhtemelen sizinkide öyle adet gecikmenizin kacinci günü bu
Ultrasondami o sekilde4+2 günlük olarak bilgi verdi doktorum yarın tekrar kontrole gideceğim
Yeni gördüm yazdığınızı kusura bakmayın lütfen.Benimkine de bakar mısınız?
bugün olmam lazımYeni gördüm yazdığınızı kusura bakmayın lütfen.
Testte birşey göremedim adetiniz geçti mi yoksa daha var mı
Testi ne zaman yapmıştınız.bugün olmam lazım
bugün yaptım.Testi ne zaman yapmıştınız.
Bence eğer olmazsanız testi yarın ilk idrar ile yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?