- 15 Ocak 2024
- 755
- En iyi cevaplar
- 1
- 214
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar ben goremedım ama arkadaslarım sılık var dıyor sizce var mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hayalet bir çizgi gördüm gibi emin olamadım adetiniz gecikti mi
Bende göremedim yarın tekrar ilk idrarla yap istersenKızlar ben goremedım ama arkadaslarım sılık var dıyor sizce var mı. Eki Görüntüle 3590093 Eki Görüntüle 3590098 Eki Görüntüle 3590099
Hayır 3 gun var âdetime henuzBen hayalet bir çizgi gördüm gibi emin olamadım adetiniz gecikti mi
Testinizin markası nedir acaba... Ortadaki resimde var gibi gözüküyorKızlar ben goremedım ama arkadaslarım sılık var dıyor sizce var mı. Eki Görüntüle 3590093 Eki Görüntüle 3590098 Eki Görüntüle 3590099
Beklemekten başka çare yok benimde 2 gün var silik çıkıyor testim konu açtım bende eğer hamilelikse oraya yazcamHayır 3 gun var âdetime henuz
Awox canımTestinizin markası nedir acaba... Ortadaki resimde var gibi gözüküyor
O zaman vardır diye düşünüyorum balım Awox güvenli diyorlar.. biraz geçsin yenile testiAwox canım
Adet günümü beklim en iyisi 3 gun varO zaman vardır diye düşünüyorum balım Awox güvenli diyorlar.. biraz geçsin yenile testi
Ayyy kız bende gördümKızlar ben goremedım ama arkadaslarım sılık var dıyor sizce var mı. Eki Görüntüle 3590093 Eki Görüntüle 3590098 Eki Görüntüle 3590099
AA tamam o zaman varmış daha adet günü yenile hemde aynı marka ile yenile. Koyulaşmayi da görMuş olursunAdet günümü beklim en iyisi 3 gun var
Kız hangısınde gördünnnnnAyyy kız bende gördüm![]()
İkincide gördüm üçüncüde görüyor gibiyim hahahaha yarın gene yapsanaKız hangısınde gördünnnnn
Yok kı testımİkincide gördüm üçüncüde görüyor gibiyim hahahaha yarın gene yapsana