Gebelik testinde 2. Çizgi silik

merhaba herkese yardımcı olursanız çok sevinirim :) adet oldum 5 gün kadar sürdü ve bittikten 1 gün sonra kaset test yaptım silik çıktı inanamayıp 1-2 saat sonra tekrar yaptım o da silik çıktı. kuruma çizgisi değil çünkü ikinci çizgiler 3 dakika içersinde oluştu. dün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine bir önceki günden daha belirgin ikinci çizgi çıktı. bu sabah tekrar erken gebelik testi ve kaset testi aynanda yaptım kaset testim pozitif silik erken gebelik ise negatifti kendimi yiyp bitirmek üzereyim lütfen yardımcı olursanız çok sevineceğim
ac495bcb-abac-4794-8130-3592d3f6a725.webp
4287c333-2f94-4dfd-8634-c50e5c7966c5.webp

merhaba herkese yardımcı olursanız çok sevinirim :) adet oldum 5 gün kadar sürdü ve bittikten 1 gün sonra kaset test yaptım silik çıktı inanamayıp 1-2 saat sonra tekrar yaptım o da silik çıktı. kuruma çizgisi değil çünkü ikinci çizgiler 3 dakika içersinde oluştu. dün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine bir önceki günden daha belirgin ikinci çizgi çıktı. bu sabah tekrar erken gebelik testi ve kaset testi aynanda yaptım kaset testim pozitif silik erken gebelik ise negatifti kendimi yiyp bitirmek üzereyim lütfen yardımcı olursanız çok sevineceğimEki Görüntüle 3262368 Eki Görüntüle 3262369
Hamile misiniz ?

merhaba herkese yardımcı olursanız çok sevinirim :) adet oldum 5 gün kadar sürdü ve bittikten 1 gün sonra kaset test yaptım silik çıktı inanamayıp 1-2 saat sonra tekrar yaptım o da silik çıktı. kuruma çizgisi değil çünkü ikinci çizgiler 3 dakika içersinde oluştu. dün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine bir önceki günden daha belirgin ikinci çizgi çıktı. bu sabah tekrar erken gebelik testi ve kaset testi aynanda yaptım kaset testim pozitif silik erken gebelik ise negatifti kendimi yiyp bitirmek üzereyim lütfen yardımcı olursanız çok sevineceğimEki Görüntüle 3262368 Eki Görüntüle 3262369
Merhaba son durumunuz nedir

Kızlar yine ben geldim bu sefer bariz net cizgiyi gördüm sabah yaptım bu testi şimdi yine yaptım çizgi falan çıkmadı ama sizce neden olabilir ha bide bir haftadır çok çok az kan geliyo benden adet olacam diye bekliyodum ben
IMG_20230705_120518.webp

Back
X