Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift çizgi çıkması pozitife işaret ama 2 saat sonra bile olsa . Tabi bı kanda baktır derim riske atma canım yada testi yarın sabah tekrarla inşallah hayırlı haberlerin olurKızlar basina gelip hamile kalan varmi adetime 2 gün kaldı sanki adet belirtilerimde var gibi gecen hafta surekli ılık bir kasik agrisi cektim ardindanda goguslerim cok hassaslasti basina gelen varmi
Çift çizgi çıkması pozitife işaret ama 2 saat sonra bile olsa . Tabi bı kanda baktır derim riske atma canım yada testi yarın sabah tekrarla inşallah hayırlı haberlerin olur
Adetimi bekliyorum belirtileri var gibi ama kuruma cizgisidir diyorlarÇift çizgi çıkması pozitife işaret ama 2 saat sonra bile olsa . Tabi bı kanda baktır derim riske atma canım yada testi yarın sabah tekrarla inşallah hayırlı haberlerin olur
Benim hiç kuruma çizgisi olmadı 8 yıldırAdetimi bekliyorum belirtileri var gibi ama kuruma cizgisidir diyorlar
Ama bilemeyiz dediğin gibide olabilir inşallah istiyorsan hamilesin dir canım benim :)Adetimi bekliyorum belirtileri var gibi ama kuruma cizgisidir diyorlar
Çift çizgi çıkması pozitife işaret ama 2 saat sonra bile olsa . Tabi bı kanda baktır derim riske atma canım yada testi yarın sabah tekrarla inşallah hayırlı haberlerin olur
Allah gönlünüze gore versin insallah hayırlı haberlerinizi bize ulastirirsiniz rabbim size nasip etsinBenim hiç kuruma çizgisi olmadı 8 yıldır![]()
İnşallah şuan transferim yapıldı 4. Gundeyim 10 gün sonra belli olcak canım :) dualarınıza ihtiyacım varAllah gönlünüze gore versin insallah hayırlı haberlerinizi bize ulastirirsiniz rabbim size nasip etsin![]()
İlk 10 dakika içinde çıkmadıysa kuruma çizgisidir adet günü tekrarlayın testi şuan iki saat çıkan bişey ifade etmiyorKızlar basina gelip hamile kalan varmi adetime 2 gün kaldı sanki adet belirtilerimde var gibi gecen hafta surekli ılık bir kasik agrisi cektim ardindanda goguslerim cok hassaslasti basina gelen varmi
İnşallah şuan transferim yapıldı 4. Gundeyim 10 gün sonra belli olcak canım :) dualarınıza ihtiyacım var
Hemen içiyorum çok teşekkür ederimHavuç suyu içmenizi tavsiye ederim her gün![]()
Hemen içiyorum çok teşekkür ederimburda bir arkadaş badem çilek muz kivi avokado bal ve sütü içecek yapıp hergun bir bardak iç demişti şimdi dün ona başladım . Havuç suyu da yapayım . Hiç birşey hissetmiyorum tutarmi tutmazmi çok tedirginim . Sizinde bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallah benim içinde dua edin
![]()
Yaaa çok duygulandimmmmEvet evet. Önerisi de çok önemli arkadaşınHavuç suyu da tutunması için önemli
Şöyle düşünün. Nasipte varsa tutunacak. Benim açtığım konuya denk geldiyseniz yazmıştım. 6 yıl içinde tüp bebek dahi yaptık tutmadı ama doktorların asla olmaz dediğine Allah olur dedi ve doğal yoldan çörekotu kürü vesilesiyle kızım oldu
Umudunuzu asla yitirmeyin![]()
Ay evet çok az çıkıyor havuç suyu:))) Şifa olsun, güzel güzel tutunsun kuzuYaaa çok duygulandimmmminşallah canım bu arada havuç suyu yaptım şimdi 3 havuç vardı çeyrek bardak anca çıktı
dediğin çörek otu kürü nasıl bişey inşallah ihtiyacım olmazda yinede öğreneyim
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorumAy evet çok az çıkıyor havuç suyu:))) Şifa olsun, güzel güzel tutunsun kuzu
6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler
Hayırlı günler kalbinde iyilik barındıran herkese ❤ Yıllardır bu konuyu açıp birilerine umut olmak için çok bekledim. Bunca zaman burada yazılanlar bana umut oldu. Sıra bana ne zaman gelir diye bekledim Rabbimden. Elhamdulillah 2019 senesine nasipmiş❤🤗 Güzel arkadaşlarım. Belirtilerime geçmeden...www.kadinlarkulubu.com
Burada detaylıca anlattım hepsini canım![]()
Okadar agladimki okurken hüngür hüngürAy evet çok az çıkıyor havuç suyu:))) Şifa olsun, güzel güzel tutunsun kuzu
6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler
Hayırlı günler kalbinde iyilik barındıran herkese ❤ Yıllardır bu konuyu açıp birilerine umut olmak için çok bekledim. Bunca zaman burada yazılanlar bana umut oldu. Sıra bana ne zaman gelir diye bekledim Rabbimden. Elhamdulillah 2019 senesine nasipmiş❤🤗 Güzel arkadaşlarım. Belirtilerime geçmeden...www.kadinlarkulubu.com
Burada detaylıca anlattım hepsini canım![]()
YaaaaOkadar agladimki okurken hüngür hüngürRabbim ol der ve olur umudumu arttırdı hikayen