Gebelik testinde aşırı silik çizgi

tek çizgi gözüküyor canım diğer çizgi göremedim ben birde çok parlamış yanı
Haklısın çok az görünüyor, fotoğraf çekince hiç görünmüyor neredeyse. Bu sabah ilk idrarla yeniden test yaptim ve ikinci çizgi direkt göründü. 1 saat sonra siliklesti. Ama ilk 10 15 dakikayı dikkate alın diyorlar. Kan verip emin olmam gerekiyor sanırım

kesinlikle ver hemen :) hadı hayırlısı inşallah

Hafif bi çizgi görünüyor ama bu testi hiç bilmiyorum çizginin artı şeklinde olması gerekmiyor mu
Bu testi rossmanndan aldım adı Clearblue. Çoğu kişide artı şeklinde çıkıyor ama bende de arkadaşlarımınkinde de tek dik bir çizgi görünüyor sadece. Teknik bir farklılık olabilir. Çizgiyi gören bir kişi daha

kesinlikle ver hemen :) hadı hayırlısı inşallah
ßhcg değeri henüz çok düşük olabilir regl tarihime 3 gün var henüz. Hayırlısıyla olur inşallah. 5 üzeri olması şimdilik yeterli dimi? Bildiğim kadarıyla sonra iki günde bir kan vermem gerekecek değer artıyor mu diye

Bu sabahki testim. Bakalım kanda ne çıkacak. Benimki olan arkadaşlara yardımcı olması adına bu fotoğrafı da paylaşıyorum

Hadi hayırlısı o zaman kan verirsen haber et merak ettim

Hadi hayırlısı o zaman kan verirsen haber et merak ettim
Bugün sabah ilk idrarla yeniden iki test yaptım ikisinde de cizgiler dune gore belirginlesti. Hemen sonrasinda kanamam oldu korkup acile gittim. Kan testi yaptilar ßhcg 49 cikti. Dusuk riski olabilir iliskiye girme ve iki gun sonra yeniden test yaptir dedi doktor. Kanamadan sonra bir sikinti olup olmadigini iki gun sonra göreceğim

Tamam canım haberdar edersin bizleri de bence var gibi
Evet canım varmış sonraki testlerimde cizgiler çok belirginlesti. Asagida fotoğraf paylaştım. Fakat sonra kanamam oldu. Acile gittim kanda da gebelik göründü. ßthcg 49 sanırım 3 haftalık henüz. Doktor sıkıntı olabileceğini söyledi. Bakalım birkaç gün sonra yeniden kan vereceğim

Kimyasal gebelik gibi mi cankm

İyi hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…