- 6 Temmuz 2025
- 23
- 2
- 1
- Konu Sahibi demsalgeliyor
-
Kızlar testime bakar mısınız
Hafif bi çizgi görünüyor ama bu testi hiç bilmiyorum çizginin artı şeklinde olması gerekmiyor muEki Görüntüle 3614163 Kızlar siz de ikinci silik çizgiyi görüyor musunuz?regl tarihime 4 gün var
Haklısın çok az görünüyor, fotoğraf çekince hiç görünmüyor neredeyse. Bu sabah ilk idrarla yeniden test yaptim ve ikinci çizgi direkt göründü. 1 saat sonra siliklesti. Ama ilk 10 15 dakikayı dikkate alın diyorlar. Kan verip emin olmam gerekiyor sanırımtek çizgi gözüküyor canım diğer çizgi göremedim ben birde çok parlamış yanı
kesinlikle ver hemen :) hadı hayırlısı inşallahHaklısın çok az görünüyor, fotoğraf çekince hiç görünmüyor neredeyse. Bu sabah ilk idrarla yeniden test yaptim ve ikinci çizgi direkt göründü. 1 saat sonra siliklesti. Ama ilk 10 15 dakikayı dikkate alın diyorlar. Kan verip emin olmam gerekiyor sanırım
Bu testi rossmanndan aldım adı Clearblue. Çoğu kişide artı şeklinde çıkıyor ama bende de arkadaşlarımınkinde de tek dik bir çizgi görünüyor sadece. Teknik bir farklılık olabilir. Çizgiyi gören bir kişi dahaHafif bi çizgi görünüyor ama bu testi hiç bilmiyorum çizginin artı şeklinde olması gerekmiyor mu
ßhcg değeri henüz çok düşük olabilir regl tarihime 3 gün var henüz. Hayırlısıyla olur inşallah. 5 üzeri olması şimdilik yeterli dimi? Bildiğim kadarıyla sonra iki günde bir kan vermem gerekecek değer artıyor mu diyekesinlikle ver hemen :) hadı hayırlısı inşallah
Kan verdiniz miEki Görüntüle 3614392 Bu sabahki testim. Bakalım kanda ne çıkacak. Benimki olan arkadaşlara yardımcı olması adına bu fotoğrafı da paylaşıyorum
Hayır canım henüz gitmedim hastaneye. Sonuç aldigim gibi burada paylaşacağımKan verdiniz mi
Tamam canım haberdar edersin bizleri de bence var gibiHayır canım henüz gitmedim hastaneye. Sonuç aldigim gibi burada paylaşacağım
Hadi hayırlısı o zaman kan verirsen haber et merak ettimBu testi rossmanndan aldım adı Clearblue. Çoğu kişide artı şeklinde çıkıyor ama bende de arkadaşlarımınkinde de tek dik bir çizgi görünüyor sadece. Teknik bir farklılık olabilir. Çizgiyi gören bir kişi daha
Bugün sabah ilk idrarla yeniden iki test yaptım ikisinde de cizgiler dune gore belirginlesti. Hemen sonrasinda kanamam oldu korkup acile gittim. Kan testi yaptilar ßhcg 49 cikti. Dusuk riski olabilir iliskiye girme ve iki gun sonra yeniden test yaptir dedi doktor. Kanamadan sonra bir sikinti olup olmadigini iki gun sonra göreceğimHadi hayırlısı o zaman kan verirsen haber et merak ettim
Evet canım varmış sonraki testlerimde cizgiler çok belirginlesti. Asagida fotoğraf paylaştım. Fakat sonra kanamam oldu. Acile gittim kanda da gebelik göründü. ßthcg 49 sanırım 3 haftalık henüz. Doktor sıkıntı olabileceğini söyledi. Bakalım birkaç gün sonra yeniden kan vereceğimTamam canım haberdar edersin bizleri de bence var gibi
Kimyasal gebelik gibi mi cankmEvet canım varmış sonraki testlerimde cizgiler çok belirginlesti. Asagida fotoğraf paylaştım. Fakat sonra kanamam oldu. Acile gittim kanda da gebelik göründü. ßthcg 49 sanırım 3 haftalık henüz. Doktor sıkıntı olabileceğini söyledi. Bakalım birkaç gün sonra yeniden kan vereceğim
Hayir canim böyle bir şeyi söylemek için erken. Sadece biraz kanadı ve durdu.Kimyasal gebelik gibi mi cankm
Olabilir böyle şeyler ki güzel düşün güzel olsunHayir canim böyle bir şeyi söylemek için erken. Sadece biraz kanadı ve durdu.
İyi hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınBugün sabah ilk idrarla yeniden iki test yaptım ikisinde de cizgiler dune gore belirginlesti. Hemen sonrasinda kanamam oldu korkup acile gittim. Kan testi yaptilar ßhcg 49 cikti. Dusuk riski olabilir iliskiye girme ve iki gun sonra yeniden test yaptir dedi doktor. Kanamadan sonra bir sikinti olup olmadigini iki gun sonra göreceğimEki Görüntüle 3615334
Haklısın bakalim hayirlisiOlabilir böyle şeyler ki güzel düşün güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?