Bence pozitif, benim de böyle çıkmıştı 2-3 gün geçmişti sonra birkaç gün sonra kan tahlilinde 230 çıktı..Arkadaşlar, adetim henüz 2 gün gecikti ve test yaptım. Ben negatif çıktığını düşünüyordum ama erken yapınca silik olabiliyormus. Kafam çok karıştı bu test negatif mi pozitif mi sizce? İkinci çizgi çok silik yaa
Bence pozitif, benim de böyle çıkmıştı 2-3 gün geçmişti sonra birkaç gün sonra kan tahlilinde 230 çıktı..
Rica ederim Ben önceki aylarda bu silik çizgiyi bile görmediğim için böyle görünce çok mutlu olmuştum birkaç gün adet olmayınca hemen kan tahlili verdim. İstediğin bir gebelikse ne mutlu2-3 gün sonra tekrar test yapayım diyorum. O da böyle çıkarsa kan testi yaptıracağım. Çok teşekkürler cevap icin
2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyor ama biraz düşük geldi bana, çok da anlamıyorum ama negatif olunca da 0 oluyor herhalde, bilemedim yani..Ben dayanamadım kan testi yaptırdım. Beta HCG sonucu 21 çıkmış. Pozitif mi bu sonuç?
Pozitif tabi ki canım ancak tam 48 saatte tekrar edilmesi lazım yaklaşık iki katına çıkması gerekiyorBen dayanamadım kan testi yaptırdım. Beta HCG sonucu 21 çıkmış. Pozitif mi bu sonuç?
Hmm teşekkür ederim. çok yeni daha o zaman. Heyecanlandım yahu.Pozitif tabi ki canım ancak tam 48 saatte tekrar edilmesi lazım yaklaşık iki katına çıkması gerekiyor
Dün maalesef kanamam oldu. Kimyasal gebelikmis2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyor ama biraz düşük geldi bana, çok da anlamıyorum ama negatif olunca da 0 oluyor herhalde, bilemedim yani..
Geçmiş olsun üzüldüm. Benimde bebeğim sağlıklı değilmiş doğsa da yaşamaz diyor doktorlar haftaya gebeliğimi sonlandıracaklar 20. Haftamda. Çok zor bir durum, her şeyde bir hayır vardır o yüzden çok üzülme sağlıklı evlatlar versin Allah en uygun zamanda ikimize deDün maalesef kanamam oldu. Kimyasal gebelikmis
Sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun üzüldüm. Benimde bebeğim sağlıklı değilmiş doğsa da yaşamaz diyor doktorlar haftaya gebeliğimi sonlandıracaklar 20. Haftamda. Çok zor bir durum, her şeyde bir hayır vardır o yüzden çok üzülme sağlıklı evlatlar versin Allah en uygun zamanda ikimize de
Geçmiş olsun üzüldüm. Benimde bebeğim sağlıklı değilmiş doğsa da yaşamaz diyor doktorlar haftaya gebeliğimi sonlandıracaklar 20. Haftamda. Çok zor bir durum, her şeyde bir hayır vardır o yüzden çok üzülme sağlıklı evlatlar versin Allah en uygun zamanda ikimize de
Canım yarın sabah bi test daha yap bence tam belli olur olup olmadigi.Arkadaşlar lütfen yardım.. adetimin geciktiği 3. gün prediktör express testi bu sabah yaptm, sonuç negatif görünüyor tek pembe çizgi, ancak kafamı karıştıran şey şu sanki tahmini diğer çizginin olması gereken yerde çok minik pembe bi nokta? İğne ucu kadar nerdeyse küçük.. bu ne demek umarım bunun bi anlamı yoktur yaa çok panik oldum, test bozuk olablir mi yada belki geçtiğimz günlerde bhgc biraz yüksekti de artık düşüşe geçti o nokta da onu mu ifade ediyor acaba? Aksini düşünmek bile istemiyorum böyle bişey yaşayan oldu mu acaba silik çizgi falan değil iğne ucu kadar bi nokta? Bu arada ilişkiden 12 saat içinde ella hapı almıştım..
Tamam canım öyle yapayım en iyisi, kan testi yapmaya korkuyorumCanım yarın sabah bi test daha yap bence tam belli olur olup olmadigi.
Ben bir önceki gebeliğimde kimyasal gebelik geçirdiğim ayın hemen sonraki ay hamile kaldım sizinkide öyle oldu büyük ihtimalle bu forumda böyle olan çok oldu kötü düşünmeyin kan verin bir bence şimdiden hayırlı olsun inşallahGeçen ayki kimyasal gebeliğimden sonra bu ay yine silik bi ikinci cizgi gorebildim. İki gün arayla yapilmis bu testlerde bir gariplik olabilir mi? Yani iki gün sonra koyulasmasi gerekmez miydi az da olsa? Siliklesmis mi sizce? Yine kimyasal olmasindan şüpheleniyorum( Bu arada ikinci testte adet günüm 3 gun geçti
Ben bir önceki gebeliğimde kimyasal gebelik geçirdiğim ayın hemen sonraki ay hamile kaldım sizinkide öyle oldu büyük ihtimalle bu forumda böyle olan çok oldu kötü düşünmeyin kan verin bir bence şimdiden hayırlı olsun inşallah
Belli bir miktarın üstüne çıkana kadar koyulaşmada yavaş oluyor siz yinede kötü düşünmeyin bence umarım bu sefer herşey iyi olur şimdi o gebeliğimden olan kızım karşımda türlü yaramazlık yapıyor nasibi varsa çıkıp geliyor merak etmeyin stres sizede bebeğe de zararlı.Yarin kan vereceğim ama bu testte 2 gün sonra hic koyulaşmamış olması normal midir? Hani hcg değeri katlanıyor ya normal sartlarda
Belli bir miktarın üstüne çıkana kadar koyulaşmada yavaş oluyor siz yinede kötü düşünmeyin bence umarım bu sefer herşey iyi olur şimdi o gebeliğimden olan kızım karşımda türlü yaramazlık yapıyor nasibi varsa çıkıp geliyor merak etmeyin stres sizede bebeğe de zararlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?