Gebelik testinde ertesi gun cikan silik cizgi ?

Bebilay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
18
7
1
32
Merhaba adetim bir gun gecikti gece test yaptim ilk yarim saatte negatifti.ertesi gun cok silik cizgi belirdi.hamile olabilir miyim sizce. Goruntuyu de ekliyorum

Eklentiler

• IMAG1772.webp
    2 KB · Görüntüleme: 767
Merhaba adetim bir gun gecikti gece test yaptim ilk yarim saatte negatifti.ertesi gun cok silik cizgi belirdi.hamile olabilir miyim sizce. Goruntuyu de ekliyorum
İlk beş dakika geçerli. Sonra çıkan sonuçlar yanlış.

Canim 1 gün sonra ciktiysa gecersizdir.Testi tekrarla,hayalet bir cizgi var gibi..

Benim ki tesadüf mü bilmiyorum ikinci çizgi 1 saat sonra çıktı. Ertesi gün Yen'i test yaptım pembe çizgi ilk dk belirdi bak buda ilk testim

Eklentiler

• IMG_3154.webp
    3 KB · Görüntüleme: 770
Insallah benim de oyledir sabah tekrar yapicam bakalim..hafif kasik agrim var Ama adet mi olucam bilmiyorum yoksa hamilelik de de kasik agrisi olur mu

Insallah benim de oyledir sabah tekrar yapicam bakalim..hafif kasik agrim var Ama adet mi olucam bilmiyorum yoksa hamilelik de de kasik agrisi olur mu
İnşlh hamilesindir Can'ım. Yarın Bi daha yap . Hamilelikte de kasık Ağrı'sı oluyor ayırt edilmiyor hangisi oşduğu malesef

Bir de 3 gun once kahverengi bir leke geldi ..yerlesme kanamasindan supheleniyorum bo Konuda da deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…