Gebelik testinde hayalet çizgi çuktı

gizemkcdmr1206-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
9
3
1
26
Adetim bir gün gecikti test yaptım akşamına 5 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı bu durumu yaşayan var mı
20230519_000017.webp

ben denemiyorum ya😅 kasık ağrımı test ettim zaten tahmin ettiğim gibi pik çıktı, herkes dene dene dedi ama yok vazgeçtim daha gencim iyi böyle hfhfd
Tabi canım ne zaman hazır olursan o zaman denersin zaten hemen de olmayabilir İnshaAllah istediğin vakit beklemeden kavuşursun bebişine 🥰

Tabi canım ne zaman hazır olursan o zaman denersin zaten hemen de olmayabilir İnshaAllah istediğin vakit beklemeden kavuşursun bebişine 🥰
Olur canım neden olmasın:) ben tam anlamıyla istediğimden emin olamıyorum sadece😬😅 Allah isteyen bekleyen herkese versin şimdilik, ben birkaç yıl daha böyle takılayım😅

Merhabalar, bugün 19 Mayıs o yüzden sağlık ocakları ya da devlet hastaneleri kapalı diye biliyorum. Özel hastaneye gidip mi kan testi vermeliyim? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

Merhabalar, bugün 19 Mayıs o yüzden sağlık ocakları ya da devlet hastaneleri kapalı diye biliyorum. Özel hastaneye gidip mi kan testi vermeliyim? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
Merhaba canım ben özel hastaneye gidip kan testi verdim 2 saatte çıktı hamileyim Allah inşallah seninde gönlüne göre versin isteyen herkesin ♥️

Merhaba canım ben özel hastaneye gidip kan testi verdim 2 saatte çıktı hamileyim Allah inşallah seninde gönlüne göre versin isteyen herkesin ♥️
Canım çok sevindim hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Amin, Allah razı olsun ❤ ben bugün gidemedim, pazartesi gitsem mi yoksa daha fazla mı beklesem hiç bilmiyorum. Çok karmaşık duygular icindeyim🥺

Back
X