- 19 Mayıs 2023
- 9
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi gizemkcdmr1206-
Adetim bir gün gecikti test yaptım akşamına 5 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı bu durumu yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var gözüküyor benceAdetim bir gün gecikti test yaptım akşamına 5 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı bu durumu yaşayan var mı Eki Görüntüle 3249695
nasıl yani bu durumu yaşayan var mı?Adetim bir gün gecikti test yaptım akşamına 5 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı bu durumu yaşayan var mı Eki Görüntüle 3249695
Kan versenize yarın, eve gelirken de bir test alın testi tekrarlayınİnşallah vardır İnşallah![]()
Bizim dünyamıza hoşgeldin daha neler göreceksin duyacaksınnasıl yani bu durumu yaşayan var mı?
Silikde olsa pozitif demektir ya testi tekrarlayın veya direkt kan vermeye gidin.. TebriklerAdetim bir gün gecikti test yaptım akşamına 5 dk içinde 2. Çizgi silik çıktı bu durumu yaşayan var mı Eki Görüntüle 3249695
sizin dünyanız neeBizim dünyamıza hoşgeldin daha neler göreceksin duyacaksın![]()
Gebe kalmaya çalışanlar dünyası sende deniyorsun yasizin dünyanız neehayır kişinin ne sormaya çalıştığı da belirsiz
![]()
ben denemiyorum yaGebe kalmaya çalışanlar dünyası sende deniyorsun ya
İşte silik çıktı mı sizde de diyor sanırım
Tabi canım ne zaman hazır olursan o zaman denersin zaten hemen de olmayabilir İnshaAllah istediğin vakit beklemeden kavuşursun bebişineben denemiyorum yakasık ağrımı test ettim zaten tahmin ettiğim gibi pik çıktı, herkes dene dene dedi ama yok vazgeçtim daha gencim iyi böyle hfhfd
Olur canım neden olmasın:) ben tam anlamıyla istediğimden emin olamıyorum sadeceTabi canım ne zaman hazır olursan o zaman denersin zaten hemen de olmayabilir İnshaAllah istediğin vakit beklemeden kavuşursun bebişine![]()
Yoğunluktan bugün kan verebilirmiyim bilmiyorum ama testi tekrarlayacağımKan versenize yarın, eve gelirken de bir test alın testi tekrarlayıninşallah vardır bebisss
![]()
Şu süreçte görmediğimi de duymadığımıda gördümde duydumda çok karmaşık Bi süreç bende ilk defa böyle bişeye tanık oldumBizim dünyamıza hoşgeldin daha neler göreceksin duyacaksın![]()
Teşekkür ederim testi tekrarlayacağım şimdilikSilikde olsa pozitif demektir ya testi tekrarlayın veya direkt kan vermeye gidin.. Tebrikler![]()
Merhaba canım ben özel hastaneye gidip kan testi verdim 2 saatte çıktı hamileyim Allah inşallah seninde gönlüne göre versin isteyen herkesinMerhabalar, bugün 19 Mayıs o yüzden sağlık ocakları ya da devlet hastaneleri kapalı diye biliyorum. Özel hastaneye gidip mi kan testi vermeliyim? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
Değerin kaç çıktı canımMerhaba canım ben özel hastaneye gidip kan testi verdim 2 saatte çıktı hamileyim Allah inşallah seninde gönlüne göre versin isteyen herkesin![]()
Canım çok sevindim hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Amin, Allah razı olsun ❤ ben bugün gidemedim, pazartesi gitsem mi yoksa daha fazla mı beklesem hiç bilmiyorum. Çok karmaşık duygular icindeyimMerhaba canım ben özel hastaneye gidip kan testi verdim 2 saatte çıktı hamileyim Allah inşallah seninde gönlüne göre versin isteyen herkesin![]()
Canimmmmmmmm naber beni haturladin mi bir süre önce sohbet ediyorduk papatyanın gebelik sayfasındaDeğerin kaç çıktı canım