- 11 Şubat 2018
- 273
- 57
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Benimki de comfort daha çizgiyi görebiliyomusun peki sendeBendede aynısı çıktı benim adete 5 gün var bende kaset yaptım negatif days comfort markası benimkinin
Sizin testinizde çizgi yi rahat görebiliyormBenimki de comfort daha çizgiyi görebiliyomusun peki sende
Normal gebelik testinde çıkmamasına şaşırmadım erken de bile zor görülebiliyor 5 dakika içinde varla yok arası çizgi çıktı hemen bilmiyorum kafam çok karıştı açıkçasıSizin testinizde çizgi yi rahat görebiliyorm
Sonradan mı çıkıyo yoksa yaptığınızdan 5 dakika sonra falanmiiki aydir days comfort yapıyorum bende silik çıkıyor ama kaset testte yok yaniltti beni koyulasma varmi diye takip edin bor kac gun
Flaşla çektim bu şekilde umarım koyulaşır2-3 dakika içinde çıkıyor bende anlamadim sinir oldum bu teste insallah sizin koyulaşır
Siz adet oldunuzmu peki umitlenmiyim o zaman ben hiç demekki çıkıyo hep ikinci cizgibuda benim testlerden biri ilk 5 dakikada çıkan kasetler negatif. yarin birdaha yapın varsa daha koyu çıkar
Bende bugün tekrar kaset test aldım bakalım sabah kalkınca bidaha yapicam test kaset testte belli belirsiz yani erken gebelik almadım çıkıyo dediniz ya varsa kasette çıkar diye dusundumolmadim henüz 5 gun kadar var sirf denemek icin tekrar sipariş verdim yarin tekrar yapip atayim bakalim cizgi cikacakmi kaset negatif çünkü. ümitsizliğe kapılmayın herkesde farkli olabilir aldığımız yerdende hatali olabilir testler. belki sizinki koyulasacak bilemezsiniz insallah vardır
Bende dün yaptım bidaha bu şekilde çıktı benimde varla yok arası eğer olsaydı kizarirdi birazda olsa henüz adet olmadım bakalım bekliyorum yumurtlama günümü de biliyorum geç döllenme olma ihtimali yok gibi eğer ovulasyon beni yanlış yonlendirmediysetestlerim geldi bugün yaptım ama çok uçuk anlasilmayan bir cizgi var demekki onceki hatalıydı yanlış cizgi çıkardı siz yaptiniz mi
Var kırmızı çizgi gördüm ben canım utteki 2 gün öncesi alttaki debugun yaptığım sence bende çizgi varmi
Alttaki de var ben gordum .ikinci çizgiyi Allah gönlünüze göre versin inşallah teşekkür ederim kırmızımsı çizgi bende var ama test saatler sonra sonuç verdiVar kırmızı çizgi gördüm ben canım utteki 2 gün öncesi alttaki debugun yaptığım sence bende çizgi varmi
bence çizginiz koyulaşmış hayırlı olsun :))Var kırmızı çizgi gördüm ben canım utteki 2 gün öncesi alttaki debugun yaptığım sence bende çizgi varmi
Benim 2 dk içinde öyle oldu canım ilk 10 dk sonra ciddiye almayın diyolar kaset test mi o adetin gecikti miAlttaki de var ben gordum .ikinci çizgiyi Allah gönlünüze göre versin inşallah teşekkür ederim kırmızımsı çizgi bende var ama test saatler sonra sonuç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?