Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa gördüm böyle bir test. Bozuk olma ihtimali olabilir başka testin var mı?Sabah ilk idarar ile test yaptim ikinci cizgi beyaz cikti
Test bozuk tekrar yapSabah ilk idarar ile test yaptim ikinci cizgi beyaz cikti
Var sabah yapayim diyorumİlk defa gördüm böyle bir test. Bozuk olma ihtimali olabilir başka testin var mı?
O zaman tekrarla bu teste güven olmaz malesefki.Var sabah yapayim diyorum
Aa burda sanki silik görüyorum ben. O çizgi saatler sonra çıkmadı değil mi ? Yoksa o da geçersiz olurBuda bir onceki testim
Bence var canım adet ne kadar gecikti veya gecikmediysede bence var bende böyle öğrendim gebeliğimiBuda bir onceki testim
Benim gebeliğimi öğrendiğim testte çok çok çok silikti aynı seninki gibi. Kan mı versen acaba?? Beni de heyecanlandırdınYok canim testi eczaciya gosterim biz onu pozitif kabul ediyoz dedi son attigimdan o sekilde silik cizgi halinde iki testim daha var ya deli olacam ne guveniyorum
Kan ver bence pazartesi var gibi bebiş ben adetime 5 gün varken gebeliğimi öğrendim inşallah güzel haberler alırsınYa insallah kuzum karnimda agriyor sanki
Karin ağrısını adet olacakmışsın gibi düşünme hamilelikte de oluyor zaten. Tabii bu testler bana net bir cevap vermedi tedirgin oldum bence hastane falan yakındaysa bi kan versen süper olur kesin sonuçYa insallah kuzum karnimda agriyor sanki
Bende kasık ağrısıyla öğrendim ilk belirti ani hareketler yapınca karnına bıçak saplanıyormuş gibi oluyorYa insallah kuzum karnimda agriyor sanki
Kız burdada buldum seni mart annesiBenim gebeliğimi öğrendiğim testte çok çok çok silikti aynı seninki gibi. Kan mı versen acaba?? Beni de heyecanlandırdın![]()
Boyle gaz agrisi gibiKarin ağrısını adet olacakmışsın gibi düşünme hamilelikte de oluyor zaten. Tabii bu testler bana net bir cevap vermedi tedirgin oldum bence hastane falan yakındaysa bi kan versen süper olur kesin sonuç
Esimi beklemek zorundayim ama pandemi yuzundende gidemiyor ki insanKarin ağrısını adet olacakmışsın gibi düşünme hamilelikte de oluyor zaten. Tabii bu testler bana net bir cevap vermedi tedirgin oldum bence hastane falan yakındaysa bi kan versen süper olur kesin sonuç
Aa cidden heKız burdada buldum seni mart annesi![]()
Kuzum mecbur olunca gidiliyor ben haftada 4 gün iğneye gidiyorum korka korkaEsimi beklemek zorundayim ama pandemi yuzundende gidemiyor ki insan