Gebelik testinde ikinci cizgi beyaz cikti

Kuzum mecbur olunca gidiliyor ben haftada 4 gün iğneye gidiyorum korka korka 😔 dur bakalım o zaman sen kaset testle evde yapmaya devam et emin olunca gidersin hastaneye
Sabah yine yapayim ilk test ile peki bebetime gebelik testi icin cok olumsuz sonuc var okudum ama hepte bana mi denk geliyor bozuk testler diyede soyleniyorum daha onceleri yaptigimda hic boyle olmazdi hep beyaz kalirdi hic bisey olusmazdi

Sabah yine yapayim ilk test ile peki bebetime gebelik testi icin cok olumsuz sonuc var okudum ama hepte bana mi denk geliyor bozuk testler diyede soyleniyorum daha onceleri yaptigimda hic boyle olmazdi hep beyaz kalirdi hic bisey olusmazdi
Kuzum bu belirsizlikleri bi kan testi çözer aslında.. İlk test bence kesin bozuk ama bi öncekinde ben silik çizgiyi gördüm umutluyum😍

İnsallah canim ya birde bu ay klomen kullandim doktor kontrolunde sansim vardir umarim iki yumurtam catlamisti

Tam belirtimi bilmiyorum ama ara sira uclari boyle igneleniyor gibi cok inceden aciyor sonra geciyor

Kizlar adet gunum 2 gun gecti kan verdim 0.45 cikti pazartesi tekrar vercegim varsa bile daha yenidir dedi doktor yukseldimi diye bekleyecegim insallah hayirlisi olur boyle olupta yukselen oldumu

Sabah ilk idarar ile test yaptim ikinci cizgi beyaz cikti
Benimde böyle çıktı adetime 7 gün var ama ben akşam yaptım .ilk defa böyle testle karşılaştım alttakinide hemen arkasından yaptım onun kide beyaz gbi ama çok silik beyaz , çıplak gözle bakınca gözüküyor. Umarım hamilesindir 🙏

Eklentiler

• IMG_7120.webp
    IMG_7120.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 520
  • IMG_7122.webp
    IMG_7122.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 458
Benimde böyle çıktı adetime 7 gün var ama ben akşam yaptım .ilk defa böyle testle karşılaştım alttakinide hemen arkasından yaptım onun kide beyaz gbi ama çok silik beyaz , çıplak gözle bakınca gözüküyor. Umarım hamilesindir 🙏
Sonucunuz nedir acaba

Kizlar adet gunum 2 gun gecti kan verdim 0.45 cikti pazartesi tekrar vercegim varsa bile daha yenidir dedi doktor yukseldimi diye bekleyecegim insallah hayirlisi olur boyle olupta yukselen oldumu
Merhaba bu beyaz çizgili testin sonucu ne çıktı acaba😍

Back
X