- 12 Nisan 2016
- 65
- 49
- 88
- 31
- Konu Sahibi zehraburak
-
Merhaba inşallah hamilesindir. Pozitif görünüyor sanki biraz fazla damlatmissin idrarıAdetim 10 gün geçti adet geçtikten 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı ondan sonra tekrar yaptım yine negatifti bir hafta sonra tekrar yaptım çok hafif silikti bugün tekrar yaptım yine silik çıktı yarın kan tahlilinvereceğim inşallah hamileyimdir
İnşallah ilk kızımdada aynısı oldu ama bunda biraz şüpheliyim pko hastasıyım 3 aydır düzenli adet gördüm tedavisiz olursa inşallah bi mucizeMerhaba inşallah hamilesindir. Pozitif görünüyor sanki biraz fazla damlatmissin idrarı
İnşallah suan test kalmadı evde sabah kan tahlili vereceğim inşallah öğlenden sonra çıkar sonuçlarHamilesin muhtemelen bida test yap istersen
İnşallah vardır biraz dağılmış gibi ama kanda daha net çıkarAdetim 10 gün geçti adet geçtikten 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı ondan sonra tekrar yaptım yine negatifti bir hafta sonra tekrar yaptım çok hafif silikti bugün tekrar yaptım yine silik çıktı yarın kan tahlilinvereceğim inşallah hamileyimdir
İnşallah canımİnşallah vardır biraz dağılmış gibi ama kanda daha net çıkar
Hadi hayırlısı saglıkla olsunİnşallah suan test kalmadı evde sabah kan tahlili vereceğim inşallah öğlenden sonra çıkar sonuçlar
Ahh bende de pko var tedavisiz olunca insanın inanası gelmiyor inşallah güzel haberlerini bekliyorum yarınaİnşallah ilk kızımdada aynısı oldu ama bunda biraz şüpheliyim pko hastasıyım 3 aydır düzenli adet gördüm tedavisiz olursa inşallah bi mucize
Hamilemisin canım?Adetim 10 gün geçti adet geçtikten 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı ondan sonra tekrar yaptım yine negatifti bir hafta sonra tekrar yaptım çok hafif silikti bugün tekrar yaptım yine silik çıktı yarın kan tahlilinvereceğim inşallah hamileyimdir
Hadi hayırlısı saglıkla olsunilk bebek m 2 canım ilk gebeliğim bebeğim 4 aylıkken karnımda öldü kesenin içinde bi kese daha oluşmuş ikiz dedi ama kese kesenin içinde çıkmış bebeğime baskı uygulayıncada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ondan 3 ay sonra kızıma hamile kaldım çok şükür 4.5 yaşında bi kızım var
Beta hcg değerim 57 çıkmış bir hafta sonra tekrar kan tahlili istedi ne var diyebilirim ne yok dedi belki geç dönllenme olmuş olabilir dedi hayırlısı bakalım pazartesi belli olacakHamilemisin canım?
Nasıl bi tedavi gördünüz ben iki gebelik geçirdim biri sonlandı 4 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım karnımda öldüğü için 3 ay sonra kızıma hamile kaldım tedavı şeklinde serophone 50 mg ilaç kullandım ikisindede bu sefer şaşırmıştım dediğiniz gibi sadece 3 ay üst üste düzenli adet görünce oldu sandım beta hcg 57 çıktı doktor haftaya tekrar alıcam kan tahlili dedi ne var diyebilirim ne yok dedi belki geç döllenme olmuş olabilir dedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsunAhh bende de pko var tedavisiz olunca insanın inanası gelmiyor inşallah güzel haberlerini bekliyorum yarına
Insulin direncine karşı glukofen kullandım yumurtaların büyüyüp çatlamadı için de klomen kullandım sadece glukofen sayesinde düzenli adet oldum klomenle yumurtalar büyüdü çatladı gebelik oluşmadı Clife macun çok araştırdım 2 ay kullandım çok şükür hamile kaldım doktor bana da geç döllenme demişti. Hayırlı olsun şimdiden ama haftaya kadar bekleme istersen 2 gün sonra kan testini aynı yerde aynı saatte tekrarla bana öyle dedi doktorumNasıl bi tedavi gördünüz ben iki gebelik geçirdim biri sonlandı 4 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım karnımda öldüğü için 3 ay sonra kızıma hamile kaldım tedavı şeklinde serophone 50 mg ilaç kullandım ikisindede bu sefer şaşırmıştım dediğiniz gibi sadece 3 ay üst üste düzenli adet görünce oldu sandım beta hcg 57 çıktı doktor haftaya tekrar alıcam kan tahlili dedi ne var diyebilirim ne yok dedi belki geç döllenme olmuş olabilir dedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Sağlık ocağında yaptırmıştım pazartesi gidebilirim ancak eğer olmazsa bende macunu deneyim dediğin gibi bende glifor kullanıyorum düzenli adet oluyum diyeInsulin direncine karşı glukofen kullandım yumurtaların büyüyüp çatlamadı için de klomen kullandım sadece glukofen sayesinde düzenli adet oldum klomenle yumurtalar büyüdü çatladı gebelik oluşmadı Clife macun çok araştırdım 2 ay kullandım çok şükür hamile kaldım doktor bana da geç döllenme demişti. Hayırlı olsun şimdiden ama haftaya kadar bekleme istersen 2 gün sonra kan testini aynı yerde aynı saatte tekrarla bana öyle dedi doktorum
Anladım canım hayırlısı olsunBeta hcg değerim 57 çıkmış bir hafta sonra tekrar kan tahlili istedi ne var diyebilirim ne yok dedi belki geç dönllenme olmuş olabilir dedi hayırlısı bakalım pazartesi belli olacak
Bencede pazartesi git ihmal etme inşallah güzel sonuçlar alırsınSağlık ocağında yaptırmıştım pazartesi gidebilirim ancak eğer olmazsa bende macunu deneyim dediğin gibi bende glifor kullanıyorum düzenli adet oluyum diye
Amin inşallah canımAnladım canım hayırlısı olsun
Allah razı olsun canımCok şükur canım Allah bagıslasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?