Gebelik testinde ilk 5 dakikada silik çizgi

Kimyasal gebelikmi gecirdiniz acaba şu an regli gibi kan geliyormu?
Kanama 3 günde bitti ama 7gune kadar az birşey vardı bilmiyorum o noktalı şey neydi silik çizgide çıkmadı idrar testi yaptığımda kan verdim bugün sonucunu bekliyorum kimyasalsa betada düşüklük olabilir degilmi sonuçlarımi karsilastircam

Kanama 3 günde bitti ama 7gune kadar az birşey vardı bilmiyorum o noktalı şey neydi silik çizgide çıkmadı idrar testi yaptığımda kan verdim bugün sonucunu bekliyorum kimyasalsa betada düşüklük olabilir degilmi sonuçlarımi karsilastircam
Evet beta dusuk çikar muhtemelen

Ya çok kotu olmuşsunuzdur birseyler olmuṣ kesinlikle ama galiba kimyasal duşuk gibi
Düşen bumuydu baştan parmağımın ucu kadar yumuşaktı 6 ila 7 kadar nokta vardı ama ezdim sonra kurudu galiba ama ezdigimde hala nokta gözüküyordu

Eklentiler

• IMG_20230914_032856.webp
    IMG_20230914_032856.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 184
testin markasına göre değişir bu durum. bence önce bi testin kullanma kılavuzunu okuyun olmadı kan testi yaptıırn

başka bir testle tekrar deneyin bence olmazsa kan testi yaptırın garantiye almakta fayda var
Strip gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı beyaz bir çıktı sonra kontrol çizgisi belirmeye başladı ama beyaz kalın bir çizgi kaldı yaninda

Eklentiler

• IMG_20230920_234557.webp
    IMG_20230920_234557.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 155
Back
X