Gebelik testinde nokta gibi bir şey yardım edin lütfen bilen birisi açıklayabilir mi

sevil akpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
4
0
1
21
Son reglimi primolutla 4 gun ertelemistim zaten sonrasında korunmasiz ilişkim oldu iki tane de ertesi gün hapı kullandım anlayacağınız hormonlarımi alt üst ettim e reglimde 8 gün gecikti diger günlerde yaptığım testler negatifken bunda ikinci cizginin çıktığı yer de minicik küçücük bir nokta var en alttan sağa doğru da ince kırmızı bir çizgi ama çok dipte testin kendi çizgisi bile olabilir hatta belki de yoklar fotoğraf bıraktım belkide paranoyaya bağladım 🥲 bilen biri yorumlayabilir mi 🥺🥺
IMG_20250828_223955_204.webp
IMG_20250828_223144_958.webp

Son reglimi primolutla 4 gun ertelemistim zaten sonrasında korunmasiz ilişkim oldu iki tane de ertesi gün hapı kullandım anlayacağınız hormonlarımi alt üst ettim e reglimde 8 gün gecikti diger günlerde yaptığım testler negatifken bunda ikinci cizginin çıktığı yer de minicik küçücük bir nokta var en alttan sağa doğru da ince kırmızı bir çizgi ama çok dipte testin kendi çizgisi bile olabilir hatta belki de yoklar fotoğraf bıraktım belkide paranoyaya bağladım 🥲 bilen biri yorumlayabilir mi 🥺🥺Eki Görüntüle 3637100 Eki Görüntüle 3637099
Ben göremedim ama var diyorsan test bozuktur bir test daha yap

2. De artımed diye bir marka böyle oldu yan tarafta kırmızılık var sadece ikinci cizgi alanı bembeyaz hatta onun çizgisi dağılmış olabilir mi diye düşündüm bir korktum da 8 gün gecikmeye silikde olsa bir cizgi çıkardı haplardan büyük ihtimalle neyse artık çok sağolun tavsiye için🥺☺️

Eklentiler

• IMG_20250829_022949.webp
    IMG_20250829_022949.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 8
Son reglimi primolutla 4 gun ertelemistim zaten sonrasında korunmasiz ilişkim oldu iki tane de ertesi gün hapı kullandım anlayacağınız hormonlarımi alt üst ettim e reglimde 8 gün gecikti diger günlerde yaptığım testler negatifken bunda ikinci cizginin çıktığı yer de minicik küçücük bir nokta var en alttan sağa doğru da ince kırmızı bir çizgi ama çok dipte testin kendi çizgisi bile olabilir hatta belki de yoklar fotoğraf bıraktım belkide paranoyaya bağladım 🥲 bilen biri yorumlayabilir mi 🥺🥺Eki Görüntüle 3637100 Eki Görüntüle 3637099
Orda bir şey yok. Hamile falan değilsin.

Artımed zaten pozitif verse de yalancı pozitif oluyor. O markadan almayın.
İlk attığınız görselde de nokta yok, olsa da zaten nokta pozitif anlamına gelmiyor.
Hayırlısı 🌸

Back
X