Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden bu test onu mu gösteriyorEvet hamilesin hayirli olsun![]()
İnanmıyorum ya ben inanamadımÇizgi bayaga belli tatlım hamilesin bencede.
Hayırlı olsun beklemediğin bir gebelik sankiİnanmıyorum ya ben inanamadım
Hayirli olsun adetine kac gun var belirtilerin nedirHamile miyim anlayamadım düşünceleriniz nedir yada ben mi yanlış görüyorum
Evet hamilesiniz tebrik ederiz.. Hayirlisia sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınızHamile miyim anlayamadım düşünceleriniz nedir yada ben mi yanlış görüyorum
Yanlız daha regl günüme var gecikmem de olmadı henüzEvet hamilesiniz tebrik ederiz.. Hayirlisia sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız![]()
Adetime bir hafta felan var sadece hafif ama aşırı az mide bulantısı oldu o kadar kusma vs olmadıHayirli olsun adetine kac gun var belirtilerin nedir
Daha reglime bir hafta felan var ondanmı acabaTebrik pozitif. Erken haftadasın silik duruyor:)
Evet hiç beklemiyordum ve regl olmama daha var ama bir hafta kadar belli olmaz diye düşündüm yada test bozuksaHayırlı olsun beklemediğin bir gebelik sanki![]()
Kan ver o zaman varsa çıkar zatenEvet hiç beklemiyordum ve regl olmama daha var ama bir hafta kadar belli olmaz diye düşündüm yada test bozuksa
Evet test pozitif.Cidden bu test onu mu gösteriyor
Kaç gün var tam olarakYanlız daha regl günüme var gecikmem de olmadı henüz
Fazla damlattım sanırımEmin olmak için testı tekrarlayın bu teste bozukluklar olabılıyor.özellıkle ıdrarı fazla damlattıysanız.