Gebelik testinde pozitif tarafında silik çizgi çıktı

Miratech bende 2 defa yalancı pozitif çıkardı canım kan testiyle netleştir derim

Çıkar testte rahat olun. Pozitiflik vermez. Bu tarz testlerde adet sonrası kesinlik kazandığı için insanlar biraz adet öncesi doğruluğuna inanmıyor. Ama yok öyle birşey siz yine de kan verin rahat edin

Cocugu istiyo musun? Biraz tedirgin gibisin eger evli degilsen veya istemiyosan biran once kan ver netlestir ona gore kararini alman icin zaman olsun önünde 🤷🏻‍♀️ Hakkinda hayirlisi olsun canim ♥️

Fazla heveslenmeyim o halde
Hatta en son gebe olmadığımı biliyordum öylesine yaptım yine pozitif çıktı attım çöpe 2. Gün adet oldum zaten sen mutlaka kan ver kesinleştir miratech güvenilir değil

Çıkar testte rahat olun. Pozitiflik vermez. Bu tarz testlerde adet sonrası kesinlik kazandığı için insanlar biraz adet öncesi doğruluğuna inanmıyor. Ama yok öyle birşey siz yine de kan verin rahat edin
Birde şimdi baktım teste silik olan yer silinmiş

Birde şimdi baktım teste silik olan yer silinmiş
Ama ilk 5 dakika içinde çıkan silik çizgi geçerli ona bakarsiniz benimki kruudu gitti 2 çizgi ben hamileym en iyi sonuç kan verin kafanızı karışmasın herşey gonlunuzce olsun 😊

Evet istiyorum ama şartlardan dolayı istemiyorum da
Cocugu istiyo musun? Biraz tedirgin gibisin eger evli degilsen veya istemiyosan biran once kan ver netlestir ona gore kararini alman icin zaman olsun önünde 🤷🏻‍♀️ Hakkinda hayirlisi olsun canim ♥
İ değ

Maalesef çıkmak zorunda kaldı işten
Yaaa cok uzuldum ama bebek kismetiyle gelir derler sıkma canini sen bulunur is Allahin izniylee bak bende hamileyim ve daha 5-6 aylik evliyim 4 aylik olduk ikimizde calisiyoruz ama bizimde soru isaretimiz cok var ev almak istiyoruz ufak tefek borclarimizda var ama bunlara uzulup daha dogmamis cocuguma zarar vermek istemiyorum eger hamileysen senin uzulmen demek bebisin uzulmesi demek unutma ölümden baska herseyin bir caresi var Allahin izniyle ♥️

Yaaa cok uzuldum ama bebek kismetiyle gelir derler sıkma canini sen bulunur is Allahin izniylee bak bende hamileyim ve daha 5-6 aylik evliyim 4 aylik olduk ikimizde calisiyoruz ama bizimde soru isaretimiz cok var ev almak istiyoruz ufak tefek borclarimizda var ama bunlara uzulup daha dogmamis cocuguma zarar vermek istemiyorum eger hamileysen senin uzulmen demek bebisin uzulmesi demek unutma ölümden baska herseyin bir caresi var Allahin izniyle ♥
Allah razı olsun canım senden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Back
X