Benim bu resim yarım saat bi saat sonrasına aitNe kadar surede cıktı cızgı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu resim yarım saat bi saat sonrasına aitNe kadar surede cıktı cızgı.
Yarın felan tekrar yapcamCanım yınede tekrarlamanda fayda var.
Bir hafta felanKaç gün var tam olarak
Fazla heveslenmeyim o haldeMiratech bende 2 defa yalancı pozitif çıkardı canım kan testiyle netleştir derim
Çıkar testte rahat olun. Pozitiflik vermez. Bu tarz testlerde adet sonrası kesinlik kazandığı için insanlar biraz adet öncesi doğruluğuna inanmıyor. Ama yok öyle birşey siz yine de kan verin rahat edinBir hafta felan
Hatta en son gebe olmadığımı biliyordum öylesine yaptım yine pozitif çıktı attım çöpe 2. Gün adet oldum zaten sen mutlaka kan ver kesinleştir miratech güvenilir değilFazla heveslenmeyim o halde
Birde şimdi baktım teste silik olan yer silinmişÇıkar testte rahat olun. Pozitiflik vermez. Bu tarz testlerde adet sonrası kesinlik kazandığı için insanlar biraz adet öncesi doğruluğuna inanmıyor. Ama yok öyle birşey siz yine de kan verin rahat edin
Ama ilk 5 dakika içinde çıkan silik çizgi geçerli ona bakarsiniz benimki kruudu gitti 2 çizgi ben hamileym en iyi sonuç kan verin kafanızı karışmasın herşey gonlunuzce olsunBirde şimdi baktım teste silik olan yer silinmiş
İ değCocugu istiyo musun? Biraz tedirgin gibisin eger evli degilsen veya istemiyosan biran once kan ver netlestir ona gore kararini alman icin zaman olsun önündeHakkinda hayirlisi olsun canim ♥
Ozel degilse durumunuz anlatmak ister misiniz? Belki baska bir acidan bakildiginda cozum yolu vardirEvet istiyorum ama şartlardan dolayı istemiyorum da
İ değ
Bakacak durumumuz yok henüz işimiz yok iş arıyoruz bize destek çıkacak birileri de yokOzel degilse durumunuz anlatmak ister misiniz? Belki baska bir acidan bakildiginda cozum yolu vardir![]()
Esinde mi calismiyo canimBakacak durumumuz yok henüz işimiz yok iş arıyoruz bize destek çıkacak birileri de yok
Maalesef çıkmak zorunda kaldı iştenEsinde mi calismiyo canim![]()
Yaaa cok uzuldum ama bebek kismetiyle gelir derler sıkma canini sen bulunur is Allahin izniylee bak bende hamileyim ve daha 5-6 aylik evliyim 4 aylik olduk ikimizde calisiyoruz ama bizimde soru isaretimiz cok var ev almak istiyoruz ufak tefek borclarimizda var ama bunlara uzulup daha dogmamis cocuguma zarar vermek istemiyorum eger hamileysen senin uzulmen demek bebisin uzulmesi demek unutma ölümden baska herseyin bir caresi var Allahin izniyleMaalesef çıkmak zorunda kaldı işten
Allah razı olsun canım senden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahYaaa cok uzuldum ama bebek kismetiyle gelir derler sıkma canini sen bulunur is Allahin izniylee bak bende hamileyim ve daha 5-6 aylik evliyim 4 aylik olduk ikimizde calisiyoruz ama bizimde soru isaretimiz cok var ev almak istiyoruz ufak tefek borclarimizda var ama bunlara uzulup daha dogmamis cocuguma zarar vermek istemiyorum eger hamileysen senin uzulmen demek bebisin uzulmesi demek unutma ölümden baska herseyin bir caresi var Allahin izniyle ♥