- 10 Mayıs 2022
- 43
- 31
- 8
- Konu Sahibi miniminnoss
-
Bu test geçerli değil canım yarın istersen tekrarla testiArkadaşlar merhaba, reglime 3 gün var belirtilerim olduğu ya da olduğunu düşündüğüm içinilk idrarla test yaptım. 10-15 dk beklediğimde birşey çıkmadı daha doğrusu çok çoook aşırı silik çizgi görüp görmeme konusunda emin olamadım ve kafayı yememek için testi bırakıp dışarı çıktım 5 6 saat sonra eve döndüğümde bu şekilde olmuştu. Başına böyle gelip hamile kalan da fazla kalmayanda. 20 dk sonrasını ciddiye almamak gerekiyormuş ama umutlandım işte. Daha önce milyonlarca test yaptım fakat böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Yardımcı olabilecek birileri var mıı
Teşekkür ederim canım cevapladığın içinBu test geçerli değil canım yarın istersen tekrarla testi
Dört gözle bekleyince bir ihtimal deyip umutlanıyor insanBu test geçerli değil canım yarın istersen tekrarla testi
Aynen anlıyorum iki gün sonra olması da iyi eğer hamileyseniz daha belirgin bir çizgi çıkar hayırlısı olsun canımDört gözle bekleyince bir ihtimal deyip umutlanıyor insan
Çok teşekkür ederimm umarım öyledir, hepimizin gönlüne göre olsun her şeyAynen anlıyorum iki gün sonra olması da iyi eğer hamileyseniz daha belirgin bir çizgi çıkar hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim, umarımmbu test negatif umarım hamilesindir.
Merhaba gebe misinizÇok teşekkür ederimm umarım öyledir, hepimizin gönlüne göre olsun her şey
Yaa tebrik ederim siziben gece yapmıştım ve 10 dakika içinde ikinci çizgiyi görmediğimde çöpün kenarına bırakmıştım sabah kalktığımda 2. çizgi vardı hemen bir hızlı test daha aldım aç karnına ve sabah tekrardan test ettim 10 dakika içinde çıktı doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim dilerseniz bir hızlı test alın sabah tekrar deneyin. ama sizin test geçersiz gibi geldi bana
Maalesef, bu ay tekrar başladım denemeyeMerhaba gebe misiniz
Ayy tebrik ederim darısı bana
Arkadaşlar merhaba, reglime 3 gün var belirtilerim olduğu ya da olduğunu düşündüğüm içinilk idrarla test yaptım. 10-15 dk beklediğimde birşey çıkmadı daha doğrusu çok çoook aşırı silik çizgi görüp görmeme konusunda emin olamadım ve kafayı yememek için testi bırakıp dışarı çıktım 5 6 saat sonra eve döndüğümde bu şekilde olmuştu. Başına böyle gelip hamile kalan da fazla kalmayanda. 20 dk sonrasını ciddiye almamak gerekiyormuş ama umutlandım işte. Daha önce milyonlarca test yaptım fakat böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Yardımcı olabilecek birileri var mıı
Konuyu geçtiğimiz ay açmıştım canım ve evet test bozulmuş bekleyince, regl olmuştumKuzucum seni üzmek istemem ama muhtemelen hata. Beş dakikada ne çıkıyorsa o doğru oluyor. Bekledikçe hata oluyor.
Yeni bi test yap.
Aa afedersin. Tekrar üzmek istemezdim.Konuyu geçtiğimiz ay açmıştım canım ve evet test bozulmuş bekleyince, regl olmuştum
6 haftalık hamile idim . Bugün düşük yaşadım. Hiçbir lekelenme ağrı vs yoktu. Bugün altı buçukta kanama oldu . Ve bir parça düştü benden . Et şeklinde . Doktor kese şekli bozulmuş dedi . Kürtaj dediAyy tebrik ederim darısı bana
Sonucunuz ne olduArkadaşlar merhaba, reglime 3 gün var belirtilerim olduğu ya da olduğunu düşündüğüm içinilk idrarla test yaptım. 10-15 dk beklediğimde birşey çıkmadı daha doğrusu çok çoook aşırı silik çizgi görüp görmeme konusunda emin olamadım ve kafayı yememek için testi bırakıp dışarı çıktım 5 6 saat sonra eve döndüğümde bu şekilde olmuştu. Başına böyle gelip hamile kalan da fazla kalmayanda. 20 dk sonrasını ciddiye almamak gerekiyormuş ama umutlandım işte. Daha önce milyonlarca test yaptım fakat böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Yardımcı olabilecek birileri var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?