- 18 Haziran 2017
- 26
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sanemsydmr
-
Silik degil gayet net hamile oldugun belli :) testi böyle çıkıp hamile olmayan yoktur muhtemelenEki Görüntüle 2047497 Eki Görüntüle 2047497 Eki Görüntüle 2047497 Kizlarr ben 5 aydir tedavi goruyodum yumurta tembelliginden dolayi. İlaclarla yumurtam olusuyodu 1 tane kendisi catliyodu ama hamile kalamadim hic.. Bu ay 3 yumurtam vardi catlatma ignesi yapti doktorum 3u de catlamis. Adetim 1 gun gecti sabah test yaptim 2. Cizgi ilk cizgi kadar net degil ama rahat goruluyo.. Acaba testi boyle cikip hamile olan varmii???
Ayy inşallahh 3 yildir olmuyo hep hayal kirikligi yasadigim icin inanamiyorum..Silik degil gayet net hamile oldugun belli :) testi böyle çıkıp hamile olmayan yoktur muhtemelen
Yarın kan ver inanmam daha kolay olur :))Ayy inşallahh 3 yildir olmuyo hep hayal kirikligi yasadigim icin inanamiyorum..
Yarin ilk işim o olucak insallahYarın kan ver inanmam daha kolay olur :))
İnsallahh tesekkur ederim iyi dileklerinz icin ilgilendignz icin Allah bütün isteyen kullarina nasip etsinFotoları bile açmadım o kadar belli yani:))
Hayırlı olsun
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Aminn inşallah:)İnsallahh tesekkur ederim iyi dileklerinz icin ilgilendignz icin Allah bütün isteyen kullarina nasip etsin
Simdi namaz kıldım dua etmistim isteyen herkes icin.. Rabbim bütün isteyen kullarina versin hayirlisiyla insallah..Aminn inşallah:)
Eğer hamileyseniz ki bana göre hamilesiniz çok belli çünkü
Sizden arkadaşım için dua isteyebilir miyim?
5yildir hiçbir sebebi olmamasına rağmen bebeği olmuyor
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tekrar tekrar yazayım:)
Kızıma 5 aylik hamileyim benimki bile bukadar net çıkmamıştı. Hatirli olsun[/QUOTE
İnsalllahh sagolunn
Allah kabul etsin inşallah aminSimdi namaz kıldım dua etmistim isteyen herkes icin.. Rabbim bütün isteyen kullarina versin hayirlisiyla insallah..
Slm arkadaşlar benim 10 gün geçti dün akşam leke gördüm sizce ben hamilemiyim ne yapmam lazım yardımcı olabilirmısınızyildir
Kan vermeniz lazım başka türlü öğrenmeniz mümkün değil, inş hayırlısı ile vardır bebiş.Slm arkadaşlar benim 10 gün geçti dün akşam leke gördüm sizce ben hamilemiyim ne yapmam lazım yardımcı olabilirmısınız
Eki Görüntüle 2047497 Eki Görüntüle 2047497 Eki Görüntüle 2047497 Kizlarr ben 5 aydir tedavi goruyodum yumurta tembelliginden dolayi. İlaclarla yumurtam olusuyodu 1 tane kendisi catliyodu ama hamile kalamadim hic.. Bu ay 3 yumurtam vardi catlatma ignesi yapti doktorum 3u de catlamis. Adetim 1 gun gecti sabah test yaptim 2. Cizgi ilk cizgi kadar net degil ama rahat goruluyo.. Acaba testi boyle cikip hamile olan varmii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?