Gebelik testinde silik çizgi anlami

Sanemsydmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
26
21
3
30
Kizlarr ben 5 aydir tedavi goruyodum yumurta tembelliginden dolayi. İlaclarla yumurtam olusuyodu 1 tane kendisi catliyodu ama hamile kalamadim hic.. Bu ay 3 yumurtam vardi catlatma ignesi yapti doktorum 3u de catlamis. Adetim 1 gun gecti sabah test yaptim 2. Cizgi ilk cizgi kadar net degil ama rahat goruluyo.. Acaba testi boyle cikip hamile olan varmii???

Eklentiler

• IMG_20170921_223231.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 624
  • IMG-20170921-WA0009.webp
    25 KB · Görüntüleme: 717
  • IMG-20170921-WA0009.webp
    25 KB · Görüntüleme: 384
Silik degil gayet net hamile oldugun belli :) testi böyle çıkıp hamile olmayan yoktur muhtemelen

Silik değil ki gayet net :) benim böyle bile değildi ki üstünden kaç gün geçmişti. Siliğin de siliği bir görüntü vardı benimkinde ama sizinki maşallah net :)

İnsallahh tesekkur ederim iyi dileklerinz icin ilgilendignz icin Allah bütün isteyen kullarina nasip etsin
Aminn inşallah:)
Eğer hamileyseniz ki bana göre hamilesiniz çok belli çünkü
Sizden arkadaşım için dua isteyebilir miyim?
5yildir hiçbir sebebi olmamasına rağmen bebeği olmuyor
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tekrar tekrar yazayım:)

Simdi namaz kıldım dua etmistim isteyen herkes icin.. Rabbim bütün isteyen kullarina versin hayirlisiyla insallah..

Slm arkadaşlar benim 10 gün geçti dün akşam leke gördüm sizce ben hamilemiyim ne yapmam lazım yardımcı olabilirmısınız
Kan vermeniz lazım başka türlü öğrenmeniz mümkün değil, inş hayırlısı ile vardır bebiş.

yeni gördüm konunuzu,öncelikle tebrik edrim bu testten sonra ne zaman doktora gittiniz hemen mi yoksa birkaç hafta beklediniz mi

Evet 3 yil bekleyişin sonunda ikizlerime hamileyim 3 aylik olduk çok şükür rabbime. Allahım bütün dileyen kullarina nasip etsin insallah. Testi yaptim bozuktur diye inanamamistim ikinciyi denedim ertesi günü ondada ayni sonuç çıkınca doktora gittim kanda kesinleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…