- 3 Ağustos 2022
- 37
- 15
- 8
- 32
- Konu Sahibi kardelen555
-
Hemen atıyorumFotoğraf atablrmisiniz
Hamilelik var silik olmasına takılmayın kan değerinin yükselişi önemli olanHemen atıyorum
Çok teşekkür ederm pazartesiyi bekleyip kan vericem inşallahHamilelik var silik olmasına takılmayın kan değerinin yükselişi önemli olan
İlk 5-10 dakika dikkate alınmalı. Alttaki test kurumuş zaten. Yumurtlama gününü programlar tahmini gösterir. 2 takvim kullanıp hangisinin yumurtlamasını değerlendirdinMerhabalar
Adetime Floya Göre 4 Takvimim Uyqulamasina Göre 7 Gün Kaldı
10 Kasımda Test Yapmıştım Kuruma Cizgisi Falan Çıkmamıştı Bugün Test Yaptim Ama Saatler Sonra Cizgi Çıktı Acaba Hamile miyim Kasiklarima Ağrı Gidip Geliyor Mayista Kimyasal Gebelik Yaşadım Eki Görüntüle 3161713
Pozitif görünüyor sonuç ne oldu acaba
Floda 4 kasimdi takvimimde 7 kasimdi Ikiside değerlendirdim daha doğrusu yumurtlama falan olarak girmedim Iliskiye yani kafama göre girdim önceki Hamileligimdede böyle test yapıp kenara koymuştum o anda çıkmamıştı ama sonradan çıkıp baya belirginleşmişti hamileydim bunuda böyle görünce acaba mi Dedim 1.5 senelik evliyim 1 senedir istiyoruzİlk 5-10 dakika dikkate alınmalı. Alttaki test kurumuş zaten. Yumurtlama gününü programlar tahmini gösterir. 2 takvim kullanıp hangisinin yumurtlamasını değerlendirdin
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?Merhaba hanımlar adete 5 gün kala kahverengi bi lekelenmem oldu ilk defa başıma geldi iki gün üç gün çok az geldi sonra her ay umut edip sonra üzüldüğüm için çok önemsemedim ama adetim bir gün gecikince akşam test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı biraz kafam karıştı önceki gebeliğimde hemen net çıkmıştı ama maalesef 9.haftada kaybetmiştim şimdi de net çıkmadığı için yine bir korku geldi içime
Kan verebilirsin o zaman çıkar inşallah güzel haber alırsınFloda 4 kasimdi takvimimde 7 kasimdi Ikiside değerlendirdim daha doğrusu yumurtlama falan olarak girmedim Iliskiye yani kafama göre girdim önceki Hamileligimdede böyle test yapıp kenara koymuştum o anda çıkmamıştı ama sonradan çıkıp baya belirginleşmişti hamileydim bunuda böyle görünce acaba mi Dedim 1.5 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz
Maalesef adet oldum sonrasında şimdide tekrar testim net pozitif çıktı kese var ama henüz bebek görünmediMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?