- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 48
- 23
- Konu Sahibi Kardelen3804
-
Adetime 1 hafta kala ağrır göğüslerim ve bu denli şiddetli olmaz14 gün önce çıkması mümkün değil muhtemelen yumurtlama döneminiz ve o yüzden hassasiyet yaşıyorsunuz. Bende de hep olurdu yumurtlamadan adete kadar göğüs hassasiyeti.
14 gün önce çıkması mümkün değil muhtemelen yumurtlama döneminiz ve o yüzden hassasiyet yaşıyorsunuz. Bende de hep olurdu yumurtlamadan adete kadar göğüs hassasiyeti.
Adetime 1 hafta kala ağrır göğüslerim ve bu denli şiddetli olmaz
Fotoğrafı gördünüz müKadınlık hormonlarına akıl sır ermiyor işte.. adetten 14 gün önce zaten yumurtlama olur araştırabilirsiniz
14 gün önce çıkması mümkün değil muhtemelen yumurtlama döneminiz ve o yüzden hassasiyet yaşıyorsunuz. Bende de hep olurdu yumurtlamadan adete kadar göğüs hassasiyeti.
Suya tuttum ama gitmedi kuruma çizgisi olunca suya tutulunca kayboluyor diye biliyorumKuruma çizgisine benziyor bu.
Yanlış anlamayın hevesinizi kırmak için söylemiyorum ama adetten 14 gün önce gebeliğin anlaşılması mümkün değil. İsterseniz gidin kan verin kana daha önceden yansıyor nasılsa.
Peki gidip kan verin :)Suya tuttum ama gitmedi kuruma çizgisi olunca suya tutulunca kayboluyor diye biliyorum
14 gün önce mümkün değil üstünde de zaten yazıyor regle 6 gün kala %76 diyeMerhaba adetime 14 gün var göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile dün kaset test yaptım negatif çıktı daha sonra prodoctor erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı bu testi yapıp yanılan var mı
Testte mi bir yanlışlık var o zaman14 gün önce mümkün değil üstünde de zaten yazıyor regle 6 gün kala %76 diye
Bir test daha yapabilirsiniz. İnanmak istemenizi anlıyorum. Umarım gönlünüzce olur ve hamilesinizdir.Testte mi bir yanlışlık var o zaman
Öyle yapmayı düşünüyorumBir test daha yapabilirsiniz. İnanmak istemenizi anlıyorum. Umarım gönlünüzce olur ve hamilesinizdir.
Sonucunuz ne oldu merak ettım de bıde prodoctor yalancı cızhı cıkarabılıyormus nette cok denk geldım bakalım benmkındede sonradan cıktı yalancı cızgımıdı persembe gunu gorcezÖyle yapmayı düşünüyorum
Sonuç negatif çıktı eczacıyla da konuştum prodoctor markasının hep şikayet var dediSonucunuz ne oldu merak ettım de bıde prodoctor yalancı cızhı cıkarabılıyormus nette cok denk geldım bakalım benmkındede sonradan cıktı yalancı cızgımıdı persembe gunu gorcezkı dogruda cıksa yanlısta cıksa bırdaha bu marka alıcagımı sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?