- 12 Aralık 2022
- 28
- 4
- 22
Benimde böyle çıktı adetim 3 gün kala yaptım ama Bi kaç gun sonra tekrarliyicamEki Görüntüle 3248529
Kızlar bir de benim teste bakar mısınız .Bu test bozuk mı sizce kafam çok karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Benimde böyle çıktı adetim 3 gün kala yaptım ama Bi kaç gun sonra tekrarliyicamEki Görüntüle 3248529
Kızlar bir de benim teste bakar mısınız .Bu test bozuk mı sizce kafam çok karıştı
Benimde böyle çıktı adetim 3 gün kala yaptım ama Bi kaç gun sonra tekrarliyicam
senin bariz var canım 3 günü bekleme hemen bir daha test alıp yap sonra kan verirsinSizce benimki nasıl hanımlar lütfen cevap verin
Çok sagolun bir tane çocuğumu kaybettim ben 2 .5 aylıkken o yüzden hemen sevinemiyorum beklemek istiyormsenin bariz var canım 3 günü bekleme hemen bir daha test alıp yap sonra kan verirsin
senin bariz var canım 3 günü bekleme hemen bir daha test alıp yap sonra kan verirsin
Mrb benimkinide bakar misiniz lutfennnTabiki var olmaz olur mu t çizgisi çatlamış c zigisi bile silik kalmış artık ..yakind akeseyi bile gorurusun İnshaAllah çok sevindim senin için canım
Silik çizgi görüyorum tebriklerMrb benimkinide bakar misiniz lutfennn
Canım naptın kan verdin mi ?Aaa merhaba canım
4.yılımda ansızın gelem bir mutluluk çok heyecanlıyım ya
Var dimi gerçekten inanamıyorım ya
Adetim 10 gün geçti
MerhabaCanım naptın kan verdin mi ?
Süpermiş canım çok sevindimm.. sağlıkla gelsin İnshaAllah bebeğinMerhaba
Salı günü kan vermek için gittim
Doktor muayene etti keseyi gördük çok şükür
O yüzden kana gerek yok haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi :)
Umarım ya dıa et lütfenSüpermiş canım çok sevindimm.. sağlıkla gelsin İnshaAllah bebeğin![]()
Yok canım korkma sürekli ağrı olacak diye bir şey yok gelir gider hatta hiç gelmeye bilir endişelenme boş yere herşey yolunda Allah'ın izniyleUmarım ya dıa et lütfen
Şimdide stres bastı kalp atışını bi duysam
Kasık ağrım geçti 2 gündür ya ondan da korkuyorum olumsuz birşey olur mu diye
Öf umarım yaYok canım korkma sürekli ağrı olacak diye bir şey yok gelir gider hatta hiç gelmeye bilir endişelenme boş yere herşey yolunda Allah'ın izniyle
Ay benimde böyle çıktı2
İki dk içinde çıktı ikinci kez tekrarladım yine aynı