- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
- Konu Sahibi AglayaIvanovna
nabtin kuzumAynen bencede![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nabtin kuzumAynen bencede![]()
bu sefer olmus sanki gozun aydin canimKızlar bu kez net kırmızı çizgiyi gördüm sabah yapmıştım bu testi akşama doğru bitane daha yapiyim dedim hicbisey çıkmadı sizce neden olabilir ha bide bir haftadır çok çok az kan geliyo benden ama baya az yani adet olacam diye düşünmüştüm ama devamının da geldiği yok Eki Görüntüle 3268635
Ama sonra yaptığım test negatif çıktı ondan heveslenmekde istemiyorumbu sefer olmus sanki gozun aydin canim
sabah idrari dha yigundur aksm ondan cikmamistr sabah tekrar dene canimAma sonra yaptığım test negatif çıktı ondan heveslenmekde istemiyorum
ama bence varsabah idrari dha yigundur aksm ondan cikmamistr sabah tekrar dene canim
Testte başka almamıştım cuma günü gider kan veririm testlere de artık güvenim kalmadı ama bu seferde yanlış çıkarsa herhalde daha yapmam gibime geliyo ilk defa çünkü bukadar kırmızı net çizgiyi gördümsabah idrari dha yigundur aksm ondan cikmamistr sabah tekrar dene canim
ne yaptin canm testini tekrarladinmiTestte başka almamıştım cuma günü gider kan veririm testlere de artık güvenim kalmadı ama bu seferde yanlış çıkarsa herhalde daha yapmam gibime geliyo ilk defa çünkü bukadar kırmızı net çizgiyi gördüm
Testte başka almamıştım cuma günü gider kan veririm testlere de artık güvenim kalmadı ama bu seferde yanlış çıkarsa herhalde daha yapmam gibime geliyo ilk defa çünkü bukadar kırmızı net çizgiyi gördüm
Kan testi verdim canm negatif çıktıne yaptin canm testini tekrarladinmi
kiz testin baya pozitiftiKan testi verdim canm negatif çıktı
Valla öyleydi ama negatif çıktı kan testi daha yapmam herhalde test falankiz testin baya pozitifti