Gebelik testinde silik çizgi

buss_ra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
9
4
1
33
Herkese merhaba. 3 farklı markadan test yaptım sonuç 5 dakika içinde silik çizgi çıkıyor. Regl 5 gün gecikti. Sizce kan testine hemen gitmeli miyim çizgi belirginleşsin diye beklemeli miyim?

Merhabalar bence hiç beklemeden kan verin. Gebesiniz . Ben bundan daha açık renkte öğrenmiştim gebeliğimi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar bence hiç beklemeden kan verin. Gebesiniz . Ben bundan daha açık renkte öğrenmiştim gebeliğimi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim kimyasal gebelik gibi şeyler okudum o yüzden acaba beklemeli miyim diye sorular oluştu kafamda

Benim kimyasal değildi çok şükür . Kan testinde de çok düşük bir değerde öğrendim 38 di. Geç döllenme vs oluyordu. Umarım istenen bir gebeliktir . Sonucu buraya da yazın lütfen

Çok mutlu oldum hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın. Ben de aynı böyleyken hiç beklemeden kan vermiştim. Değer 136 çıktı. Doktor 2 gün sonrasında tekrar test istemişti. Değer yükselmişti.

Benim kimyasal değildi çok şükür . Kan testinde de çok düşük bir değerde öğrendim 38 di. Geç döllenme vs oluyordu. Umarım istenen bir gebeliktir . Sonucu buraya da yazın lütfen
Evet 3 aydır istiyorum. Yakın zamanda kan verip buraya da yazarım . Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok teşekkür ederim. İnşallah olumlu bir sonuç çıkar. Ben yakın zamanda kan testi vereyim o zaman

Evet 3 aydır istiyorum. Yakın zamanda kan verip buraya da yazarım . Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sağlık ocağında yapılıyor varsa yakında sabah verebilirsiniz. Ertesi gün çıkıyor sonuçlar

Hamilesiniz tebrikler,test silik değil bariz belli, Allah tamamına erdirsin

Sağlık ocağına gidip kan verin ertesi güne çıkar sonuç bekleyemem derseniz hastanede verebilirsiniz daha çabuk çıkması için sağlık ocakları çoğu sabah 10 a kadar kan alıyor habersiz olsun

kan tahlili yaptırdım beta hcg 53 çıktı. İki günde bir tahlil istedi doktor değerlere bakacak. Artması lazımmış bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…