Merhabalar bence hiç beklemeden kan verin. Gebesiniz . Ben bundan daha açık renkte öğrenmiştim gebeliğimi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHerkese merhaba. 3 farklı markadan test yaptım sonuç 5 dakika içinde silik çizgi çıkıyor. Regl 5 gün gecikti. Sizce kan testine hemen gitmeli miyim çizgi belirginleşsin diye beklemeli miyim?Eki Görüntüle 3341892
Çok teşekkür ederimMerhabalar bence hiç beklemeden kan verin. Gebesiniz . Ben bundan daha açık renkte öğrenmiştim gebeliğimi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet 3 aydır istiyorum. Yakın zamanda kan verip buraya da yazarım . Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim kimyasal değildi çok şükür . Kan testinde de çok düşük bir değerde öğrendim 38 di. Geç döllenme vs oluyordu. Umarım istenen bir gebeliktir . Sonucu buraya da yazın lütfen
Çok teşekkür ederim. İnşallah olumlu bir sonuç çıkar. Ben yakın zamanda kan testi vereyim o zamanÇok mutlu oldum hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın. Ben de aynı böyleyken hiç beklemeden kan vermiştim. Değer 136 çıktı. Doktor 2 gün sonrasında tekrar test istemişti. Değer yükselmişti.
Sağlık ocağında yapılıyor varsa yakında sabah verebilirsiniz. Ertesi gün çıkıyor sonuçlarEvet 3 aydır istiyorum. Yakın zamanda kan verip buraya da yazarım . Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yaaa siz tecrübelisiniz o zamanBen doğum yaptım. 27 aylık şuan hatta ikinciyi de doğurdum hızımı alamayıp o da 10 aylık sayılır
Tamamdır yakında bir tane var. Bugün yaptırayım umarım pozitif çıkarSağlık ocağında yapılıyor varsa yakında sabah verebilirsiniz. Ertesi gün çıkıyor sonuçlar
Öyle sayılırım . İki erkek annesi olmak ekstra tecrübeli kılar beni diye düşünüyorum her yöndenYaaa siz tecrübelisiniz o zaman
İnşallah en hayırlısı olur . Rabbim gonlunuze göre verir ve hamilesinizdirTamamdır yakında bir tane var. Bugün yaptırayım umarım pozitif çıkar
Sağlık ocağına gidip kan verin ertesi güne çıkar sonuç bekleyemem derseniz hastanede verebilirsiniz daha çabuk çıkması için sağlık ocakları çoğu sabah 10 a kadar kan alıyor habersiz olsunHerkese merhaba. 3 farklı markadan test yaptım sonuç 5 dakika içinde silik çizgi çıkıyor. Regl 5 gün gecikti. Sizce kan testine hemen gitmeli miyim çizgi belirginleşsin diye beklemeli miyim?Eki Görüntüle 3341892
Hamile siniz netHerkese merhaba. 3 farklı markadan test yaptım sonuç 5 dakika içinde silik çizgi çıkıyor. Regl 5 gün gecikti. Sizce kan testine hemen gitmeli miyim çizgi belirginleşsin diye beklemeli miyim?Eki Görüntüle 3341892
Hamilemiyim ?Herkese merhaba. 3 farklı markadan test yaptım sonuç 5 dakika içinde silik çizgi çıkıyor. Regl 5 gün gecikti. Sizce kan testine hemen gitmeli miyim çizgi belirginleşsin diye beklemeli miyim?Eki Görüntüle 3341892
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?