Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bence hiç beklemeden kan verin. Gebesiniz . Ben bundan daha açık renkte öğrenmiştim gebeliğimi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHerkese merhaba. 3 farklı markadan test yaptım sonuç 5 dakika içinde silik çizgi çıkıyor. Regl 5 gün gecikti. Sizce kan testine hemen gitmeli miyim çizgi belirginleşsin diye beklemeli miyim?Eki Görüntüle 3341892
Çok teşekkür ederimMerhabalar bence hiç beklemeden kan verin. Gebesiniz . Ben bundan daha açık renkte öğrenmiştim gebeliğimi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet 3 aydır istiyorum. Yakın zamanda kan verip buraya da yazarım . Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim kimyasal değildi çok şükür . Kan testinde de çok düşük bir değerde öğrendim 38 di. Geç döllenme vs oluyordu. Umarım istenen bir gebeliktir . Sonucu buraya da yazın lütfen![]()
Çok teşekkür ederim. İnşallah olumlu bir sonuç çıkar. Ben yakın zamanda kan testi vereyim o zamanÇok mutlu oldum hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın. Ben de aynı böyleyken hiç beklemeden kan vermiştim. Değer 136 çıktı. Doktor 2 gün sonrasında tekrar test istemişti. Değer yükselmişti.
Sağlık ocağında yapılıyor varsa yakında sabah verebilirsiniz. Ertesi gün çıkıyor sonuçlarEvet 3 aydır istiyorum. Yakın zamanda kan verip buraya da yazarım . Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Yaaa siz tecrübelisiniz o zamanBen doğum yaptım. 27 aylık şuan hatta ikinciyi de doğurdum hızımı alamayıp o da 10 aylık sayılır![]()
Tamamdır yakında bir tane var. Bugün yaptırayım umarım pozitif çıkarSağlık ocağında yapılıyor varsa yakında sabah verebilirsiniz. Ertesi gün çıkıyor sonuçlar
Öyle sayılırım . İki erkek annesi olmak ekstra tecrübeli kılar beni diye düşünüyorum her yöndenYaaa siz tecrübelisiniz o zaman
İnşallah en hayırlısı olur . Rabbim gonlunuze göre verir ve hamilesinizdirTamamdır yakında bir tane var. Bugün yaptırayım umarım pozitif çıkar![]()
Sağlık ocağına gidip kan verin ertesi güne çıkar sonuç bekleyemem derseniz hastanede verebilirsiniz daha çabuk çıkması için sağlık ocakları çoğu sabah 10 a kadar kan alıyor habersiz olsunHerkese merhaba. 3 farklı markadan test yaptım sonuç 5 dakika içinde silik çizgi çıkıyor. Regl 5 gün gecikti. Sizce kan testine hemen gitmeli miyim çizgi belirginleşsin diye beklemeli miyim?Eki Görüntüle 3341892
Hamile siniz netHerkese merhaba. 3 farklı markadan test yaptım sonuç 5 dakika içinde silik çizgi çıkıyor. Regl 5 gün gecikti. Sizce kan testine hemen gitmeli miyim çizgi belirginleşsin diye beklemeli miyim?Eki Görüntüle 3341892
Hamilemiyim ?Herkese merhaba. 3 farklı markadan test yaptım sonuç 5 dakika içinde silik çizgi çıkıyor. Regl 5 gün gecikti. Sizce kan testine hemen gitmeli miyim çizgi belirginleşsin diye beklemeli miyim?Eki Görüntüle 3341892