zeynepAA Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2025 17 6 1 28 10 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepAA #1 Merhaba kızlar. 5gün adetim gecikti. 5gündür de test yapıyorum 2.çizgi hep silik bu konuda yardımcı olup bilgilerini aktaracak birileri var mi Eklentiler image.webp 8,9 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba kızlar. 5gün adetim gecikti. 5gündür de test yapıyorum 2.çizgi hep silik bu konuda yardımcı olup bilgilerini aktaracak birileri var mi
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 10.930 7.729 448 36 istanbul 10 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepAA #2 geç döllenme olabilir. Kan testi verin hayırlısı olsun :)
Z zeynepp0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 2.046 547 43 24 10 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepAA #3 zeynepAA .!.: Merhaba kızlar. 5gün adetim gecikti. 5gündür de test yapıyorum 2.çizgi hep silik bu konuda yardımcı olup bilgilerini aktaracak birileri var mi Genişletmek için tıkla... Kan testi vermelisin
zeynepAA .!.: Merhaba kızlar. 5gün adetim gecikti. 5gündür de test yapıyorum 2.çizgi hep silik bu konuda yardımcı olup bilgilerini aktaracak birileri var mi Genişletmek için tıkla... Kan testi vermelisin
N Nurish00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 56 18 3 27 17 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepAA #4 zeynepAA .!.: Merhaba kızlar. 5gün adetim gecikti. 5gündür de test yapıyorum 2.çizgi hep silik bu konuda yardımcı olup bilgilerini aktaracak birileri var mi Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç pozitif gibi görünüyor baya belirgin en soldakinde özellikle kan testi verdiniz mi sonuç nasıl
zeynepAA .!.: Merhaba kızlar. 5gün adetim gecikti. 5gündür de test yapıyorum 2.çizgi hep silik bu konuda yardımcı olup bilgilerini aktaracak birileri var mi Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç pozitif gibi görünüyor baya belirgin en soldakinde özellikle kan testi verdiniz mi sonuç nasıl
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 677 218 23 26 17 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepAA #5 zeynepAA .!.: Merhaba kızlar. 5gün adetim gecikti. 5gündür de test yapıyorum 2.çizgi hep silik bu konuda yardımcı olup bilgilerini aktaracak birileri var mi Genişletmek için tıkla... Silik ama gözle görülür koyulaşma var canım gayet normal. Bir de sabah idrarı değilse etkisi olabilir. Hayırlı olsun kan ver netleştir kontrollere başla
zeynepAA .!.: Merhaba kızlar. 5gün adetim gecikti. 5gündür de test yapıyorum 2.çizgi hep silik bu konuda yardımcı olup bilgilerini aktaracak birileri var mi Genişletmek için tıkla... Silik ama gözle görülür koyulaşma var canım gayet normal. Bir de sabah idrarı değilse etkisi olabilir. Hayırlı olsun kan ver netleştir kontrollere başla