İlk 15 dakikada silik çizgi vardı ama görseldekinden daha belirsizdi. Süre arttıkça 1 saate doğru çizgi biraz daha netleşti ama birinci çizgiye göre yine çok silik duruyor.ilk 1 saat geniş bir aralık ilk 15 dakika içinde çıkması gerekiyor diye biliyorum ben sizinki kaçıncı dakikada çıktı?
ilk 15 dakika silik varsa büyük ihtimalle gebesiniz kan testi verin garanti olsunİlk 15 dakikada silik çizgi vardı ama görseldekinden daha belirsizdi. Süre arttıkça 1 saate doğru çizgi biraz daha netleşti ama birinci çizgiye göre yine çok silik duruyor.
Benimde 15 dk içinde böyle oldu bilen var mı neden böyle oldumerhaba gebelik testini yaptıktan sonraki ilk 1 saat içinde silik ikinci çizgi oluştu. Hamile olabilir miyim?
Sanırım bu test bozuk ?Benimde 15 dk içinde böyle oldu bilen var mı neden böyle oldu
İlk 10 dakikada çıkan dogrudun gittikçe çizgi beliriyorsa yanlış tekrar deneyin isterseniz bnmde 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu 1 dakika surmedden çıktımerhaba gebelik testini yaptıktan sonraki ilk 1 saat içinde silik ikinci çizgi oluştu. Hamile olabilir miyim?
Merhaba, bu sabah emin olmak için yine yaptım. 10 dakika içersinde silik ikinci çizgi görseldeki gibi biraz daha belirgin olarak çıktı. Kan tahlili ne zaman vermem gerek? Daha önceden yaptığım bu tarz testler üstünden 1 gün geçse bile silik olarak çıkmıyordu.İlk 10 dakikada çıkan dogrudun gittikçe çizgi beliriyorsa yanlış tekrar deneyin isterseniz bnmde 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu 1 dakika surmedden çıktı
Çizgi çok geride sanki anlamadimMerhaba, bu sabah emin olmak için yine yaptım. 10 dakika içersinde silik ikinci çizgi görseldeki gibi biraz daha belirgin olarak çıktı. Kan tahlili ne zaman vermem gerek? Daha önceden yaptığım bu tarz testler üstünden 1 gün geçse bile silik olarak çıkmıyordu.
Yani bozuk olabilir ama bence gebelik vardır diye düşünüyorum hayırlısı olsunMerhaba, bu sabah emin olmak için yine yaptım. 10 dakika içersinde silik ikinci çizgi görseldeki gibi biraz daha belirgin olarak çıktı. Kan tahlili ne zaman vermem gerek? Daha önceden yaptığım bu tarz testler üstünden 1 gün geçse bile silik olarak çıkmıyordu.
Silik çizgi vardı sonra yok olduSanırım bu test bozuk ?
tekrarla bakalım balımSilik çizgi vardı sonra yok oldu
Yani bozuk olabilir ama bence gebelik vardır diye düşünüyorum hayırlısı
ilk 15 dakika silik varsa büyük ihtimalle gebesiniz kan testi verin garanti olsun
Bnce bekleme gitKan testi için bir kaç gün daha geçmesini bekleyeceğim. Adetimin üzerinden 8 gün gecikti
sizin sonuç ne oldu?merhaba gebelik testini yaptıktan sonraki ilk 1 saat içinde silik ikinci çizgi oluştu. Hamile olabilir miyim?
Bir kaç gün daha beklemek istiyorum. Gebelik varsa bile değerlerim yükselsin diye. Tabii bu sürede adet olmazsamBnce bekleme git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?