- 28 Haziran 2022
- 72
- 33
- 3
- Konu Sahibi Dilekkkkkkk
-
Yaaaa cokkk sevindimmm. İnsalllah kanda da cikar ve saglikli bir sekilde kucagina alirsinnnn.Pozitifi gördüm kan verdim sende durum nedir ?
Hayırlısı olsun insallahYaaaa cokkk sevindimmm. İnsalllah kanda da cikar ve saglikli bir sekilde kucagina alirsinnnn.Ya ben o testten sonra ertesi gun ayni marka bi test aldim.oda pozitif cikmadi. 4 gun var reglme hamile oldugumu dusunmuyorum artik . Allah hayirlisini versin diyorum. Ne zaman olursa artik
Aşırı merak ettim sonucunuzu kan verdiniz miCanimm vallahi soktayim bugun yaptim ve hemen ikinci cizgi cikti. Tam arapsaci mevzusu oldu vallahi. Ben de kan testine gidicem
Yok daha firsatim olmadi gitmeye 1 saate giderim insallah ben umidi kesmistim bu defa hemen cikti bilmiyorum artik. Allah heyecanimi hayirliysa bosa cevirmesin insallah
Sonuc almaya gidicem birazdannnİnanmıyorummmmmmmmmmÇok sevindim . Kan verdin mi
Yok daha firsatim olmadi gitmeye 1 saate giderim insallah ben umidi kesmistim bu defa hemen cikti bilmiyorum artik. Allah heyecanimi hayirliysa bosa cevirmesin insallah
Sonuc almaya gidicem birazdannn
Hicc sorma kan verdkten sonra aklima geldi,,,,Keşke adet tarıhıne kadar bekleyip öyle lan versen . Ben kan sonucumu aldım 5 çıktı yükselmesini beklicem 2 günde bir kan tahlili istedi doktor . Keseyi görene kadar değerin 1500 olması gerekıyormuş düşün daha çok var . Şimdide acaba yükselir mi tasası tuttu
İnsaaalllahh canimnmmHayırlı haberlerini bekliyorum canım
Varmi yokmu acabaHayırlı haberlerini bekliyorum canım
Sonuc nedir anladim yarin saglik ocagina gidicemAşırı merak ettim sonucunuzu kan verdiniz mi
Sonuc nedir anladim yarin saglik ocagina gidicem
Yaaa kesinnnnn miiiiiiTebrik ederim hamilesinSonucun 30 çıkmış daha çok yeni 2 günde bir kan vermem gerekecek düzenli artış olması gerekiyor em az %60 civarı . Mesela şimdi 30 iki gün sonra 70 gibi daha fazla da olabilir bilmem tabi Ama sen yine de doktorla konuş ama hamilesin hayırlı olsun
VarVarmi yokmu acaba
Yaaa kesinnnnn miiiiii
Vallahii inanamiyorummmVar
Hayırlı olsun gebesiniz
Tebrikler hamilesinizSonuc nedir anladim yarin saglik ocagina gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?