O zaman bellinolur xunku yumurta dolleneli zaten bir kac hafta olmus oluyorYok adet olmamıştım zaten adeti beklediğim başlangıç gününden itibaren 6. Gün yapmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bellinolur xunku yumurta dolleneli zaten bir kac hafta olmus oluyorYok adet olmamıştım zaten adeti beklediğim başlangıç gününden itibaren 6. Gün yapmıştım.
Canim amaPik olmuş yumurtlama değil. Çatlama olduktan sonra yumurtlama olmuş denir. Yani testiniz tekrar silikleştiğinde.
Ama canim en altaki koyulaşmiş yumurtalama dunemindeyimPik olmuş yumurtlama değil. Çatlama olduktan sonra yumurtlama olmuş denir. Yani testiniz tekrar silikleştiğinde.
Evet zaten ilk gebeliğimde böyle olmuştu adetim düzenlidir yumurtlamayı falan hesaplamamıstım o zaman şimdi ikinci için uğraşıyoruz daha yeni bitti yumurtlama günüm.O zaman bellinolur xunku yumurta dolleneli zaten bir kac hafta olmus oluyor
Rabbim gonlunuze gore versin.Evet zaten ilk gebeliğimde böyle olmuştu adetim düzenlidir yumurtlamayı falan hesaplamamıstım o zaman şimdi ikinci için uğraşıyoruz daha yeni bitti yumurtlama günüm.
Amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Ne için adet olmayı bekliyordunuz acabaRabbim gonlunuze gore versin.bende adet olmak icin cabaliyorum valla
Dogum yapali 15 ay oldu eylul ve kasım ayinda ilac ile zor bela adet oldum spiral icin. Ekim de adet olmadim. Simdi yine ilac kullaniyorum bir an once adet olmak icin iyice stres yaptim en azindan bi yumurtalama gunu falan hesaplarim korunmak icin ne bileyimAmin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Ne için adet olmayı bekliyordunuz acaba
Anladım çok geçmiş olsun. Emziriyor muydunuz? Emziriyor iseniz çok düzensizlik yapıyor gerçekten. Benim de oğlum 20 aylık ilk zamanlar bu düzensizlikler yuzunden gebelik şüphesinden stres yapıyordum korundugumuz halde. Şimdi de ikinciyi isteyince sürekli bir hesaplama derdindeyiz. Umarım adetiniz düzene girer.Dogum yapali 15 ay oldu eylul ve kasım ayinda ilac ile zor bela adet oldum spiral icin. Ekim de adet olmadim. Simdi yine ilac kullaniyorum bir an once adet olmak icin iyice stres yaptim en azindan bi yumurtalama gunu falan hesaplarim korunmak icin ne bileyim
Rabbim size de ikinci bir bebek nasip etsin hayirlisi ileAnladım çok geçmiş olsun. Emziriyor muydunuz? Emziriyor iseniz çok düzensizlik yapıyor gerçekten. Benim de oğlum 20 aylık ilk zamanlar bu düzensizlikler yuzunden gebelik şüphesinden stres yapıyordum korundugumuz halde. Şimdi de ikinciyi isteyince sürekli bir hesaplama derdindeyiz. Umarım adetiniz düzene girer.
Amin inşallahRabbim size de ikinci bir bebek nasip etsin hayirlisi ile![]()
benim 3. gunu bu cizgi normal o zaman degil miYok adet olmamıştım zaten adeti beklediğim başlangıç gününden itibaren 6. Gün yapmıştım.
Tabii ki normal. Bazıları adet gününden önce bile kıpkırmızı görebiliyor o çizgiyi. Asıl şüphelenilmesi gereken durum çok çok gecikme olmasına rağmen çok silik çizgi görmektir diye biliyorum.benim 3. gunu bu cizgi normal o zaman degil mi
Canim inşallah bebişini sağlıkla kucağına almışsındır benim artişta biraz az oldu senden bilgi almak istiyorumbenim adetimden 2 gun gecti bu sekilde sizce iyi mi? beta hcg olcturdum 2 gun araliklarla once 302 sonra 463 cikti endiseliyim. sormak istedim.