Benim ki gibi gorunuyor işte bende bilemedim adetinize kaç gün varKızlar bana yardımcı olur musunuz
Benim ki gibi gorunuyor işte bende bilemedim adetinize kaç gKızlar bana yardımcı olur musunuz
Siz bir kan testi verin öyle ise1gun gecti
Bana var gibi geldi ben de 7 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı böyle belli belirsiz kan verdim çıktıMerhaba arkadaşlar gebelik şüphem var ama testi cok erken yaptim yani adetime 8 gün kala ama cok silik bir çizgi var sizce hamile miyim
Eki Görüntüle 3667975
1gun gecti
Onu 3 gün önce yapmistim oyle çıktı biraz önce sırf merakımdan tekrar yaptim onda bir sey çıkmadı negatif galibaBana var gibi geldi ben de 7 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı böyle belli belirsiz kan verdim çıktı
Belli olmaz daha 7 gününüz var anladığım bat a inşallah olurOnu 3 gün önce yapmistim oyle çıktı biraz önce sırf merakımdan tekrar yaptim onda bir sey çıkmadı negatif galiba
Sanırım adete birkaç gün var pozitif görünüyorKızlar bana yardımcı olur musunuz
Normal mi peki bu yoksa adet kaynaklı miSanırım adete birkaç gün var pozitif görünüyor
Nasıl anlayamadım? Testiniz pozitif görünüyor adete birkaç gün varsa bu kadar silik olurNormal mi peki bu yoksa adet kaynaklı mi
Adet ten 1 gun once olması regl gelme durumu kaynaklı mi acaba silik diye onu demek istedimNasıl anlayamadım? Testiniz pozitif görünüyor adete birkaç gün varsa bu kadar silik olur
Regl gelecek olsa silik çıkmazdı canımAdet ten 1 gun once olması regl gelme durumu kaynaklı mi acaba silik diye onu demek istedim
Evet ben de aynı seyden bahsediyorumAdet ten 1 gun once olması regl gelme durumu kaynaklı mi acaba silik diye onu demek istedim
Hala emin olamadım o yizdennEvet ben de aynı seyden bahsediyorum
Sen benim siliklilleri görsen 5 kala baslamıstm. Ben ondan bile emindimHala emin olamadım o yizdenn
Sen benim siliklilleri görsen 5 kala baslamıstm. Ben ondan bile emindim
Pozitif gibi ama yinede kan verinKızlar bana yardımcı olur musunuz
Sonuc ne cıktıMerhaba arkadaşlar gebelik şüphem var ama testi cok erken yaptim yani adetime 8 gün kala ama cok silik bir çizgi var sizce hamile miyim
Eki Görüntüle 3667975
1 2 gun daha geçsin istedim ama dayanamazsam aksam acilden kan verecegimPozitif gibi ama yinede kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?