Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükler misiniz testi ve markası nedir?Merhaba arkadaşlar gebelik şüphem var ama testi cok erken yaptim yani adetime 8 gün kala ama cok silik bir çizgi var sizce hamile miyim
Yükler misiniz testi ve markası nedir?
Yeni girdim de ben buraya nasil yükleyecegimi bilemedimYükler misiniz testi ve markası nedir?
Yükledim bir bakar misinizYüklenmemiş
Test markanız nedir ve kaç dakikada çıktıYükledim bir bakar misiniz
2 3 dk içinde çıkmıştır days comfortTest markanız nedir ve kaç dakikada çıktı
Kuruma çizgisi olabilir pembelesmemis test yarın ilk idrarla tekrar yapın sağlıklı sonuç alırsınız2 3 dk içinde çıkmıştır days comfort
Fotografta daha soluk evet bende anlayamadım pek sagolun yanıtladığınız icinKuruma çizgisi olabilir pembelesmemis test yarın ilk idrarla tekrar yapın sağlıklı sonuç alırsınız
Bana da kuruma gibi geldi 8 gün kala bu kdr net çıkmsı ıcın erken yumurtlama yaşamanız lazım sanki 2,3 gun kdrFotografta daha soluk evet bende anlayamadım pek sagolun yanıtladığınız icin![]()
Rica ederimFotografta daha soluk evet bende anlayamadım pek sagolun yanıtladığınız icin![]()
Bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapacam benim adet döngümde zaten sıkıntılar vardı prolaktinden dolayi suan düzelmiş durumda olabilir mi diye bir sorayim dedim bendeBana da kuruma gibi geldi 8 gün kala bu kdr net çıkmsı ıcın erken yumurtlama yaşamanız lazım sanki 2,3 gun kdr
Tabii ki olabilir ya inşallah gerçek çizgidir başka test yok mu Ben de merak ettim hemen çıktıysa tabii ki vardır test doğruysaBir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapacam benim adet döngümde zaten sıkıntılar vardı prolaktinden dolayi suan düzelmiş durumda olabilir mi diye bir sorayim dedim bende
Var suan bir tane daha ama ilk testi 2 gun once yaptim yani 10 gun kala oluyor adete 8 gun var bugunle birlikte sabredemezsem yarin sabah tekrar yapacamTabii ki olabilir ya inşallah gerçek çizgidir başka test yok mu Ben de merak ettim hemen çıktıysa tabii ki vardır test doğruysa
O onu çok erken yapmışsınız. O zaman 8 gün yoktur o test doğruysa ve şu an diğerinde de çıkar. Şöyle düşünün ki şu an çıkmazsa diğer test yanlış demektirVar suan bir tane daha ama ilk testi 2 gun once yaptim yani 10 gun kala oluyor adete 8 gun var bugunle birlikte sabredemezsem yarin sabah tekrar yapacam![]()
Oyle tabi ama fazla sıvi alımından dolayı gün icinde yapmak istemedim yarin sabah yapıp yazarim burayaO onu çok erken yapmışsınız. O zaman 8 gün yoktur o test doğruysa ve şu an diğerinde de çıkar. Şöyle düşünün ki şu an çıkmazsa diğer test yanlış demektir![]()
Ay hiç farketmiyor ben 5 gün kala gece 1saatlk idrarla yaptım kızımda testOyle tabi ama fazla sıvi alımından dolayı gün icinde yapmak istemedim yarin sabah yapıp yazarim buraya![]()
Galiba negatif sonuç göreceğimden korktugum için cesaret edemiyorumAy hiç farketmiyor ben 5 gün kala gece 1saatlk idrarla yaptım kızımda test![]()