Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar,
Embriyo tarnsferinin 9. günü önce biraz kanama oldu sonrada kahverengi lekenmeler oluyor.Şu andada devam ediyor (bugün 10. gün). Yarın doktoruma gideceğim ama endişeleniyorum, lütfen bu durumun ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
benzer durumu bende yaşamıştım tedavi sırasında
9. gün kanama olmuştu önce kahve az az sonra baya yoğun şekilde devam etmişti
ama baya baya adet görmüştüm ve tutmamıştı
sadece leke olarak devam ediyorsa tutunma kanaması olabilir
Arkadaşlar 15 mart pazartesi test yaptırdım, HCG 139 çıktı.Doktor yerleşme kanaması olmuştur dedi.Haftaya pazartesi ultrasona gideceğim.İnşaallah hayırlısı olur, Allah herkese nasip etsin, ilgi gösterip cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
canım hayırlı olsun tebik ederim darısı bizim başımıza benimde bu ay transferim olucak sana tek embriyomu yerleştirdiler?sağlıklı bi şekilde kucağına al bebişini inşallah.
kızlar benim bugün transferin 9.günü.dün epey bi pembe kanamam oldu.bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silikten daha net çıktı :)) yarın test günüm. sizce de hamilemiyimdir???
merhaba,
bana iki tane transfer yapıldı. pazartesi ultrason günüm
bakalım. hayırlısı olur inşallah. herşey yolunda gider inşallah senin için. Allah yardımcın olsun.