Gebelik testine bakar misiniz

Teşekkür ederim
Hayırlı olsun sizin adınıza o kadar sevindim ki siz de Ovulasyon testi ile öğrenenlerdensiniz demek Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Acaba reglinize kaç gün vardı ve belirtleriniz nelerdi? Ovulasyon testiniz gün gün koyulaştı mı acaba

Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim evet ovulasyon ile öğrendim ama o ay ovulasyon testlerini düzenli yapmadım.testi sadece bir ay kullandım oda telefonumdaki takvim uygulaması ile aynı gün mu çıkacak diye.iki ay önce falan almıştım.tekrarlamadim.esim boşuna stres yapma onları kullanıp demişti bu ay da zaten kullanmıyorum atayım diyordum.regle 6 gün vardı.orucum bişey yiyip içmedim öylesine yapayım dedim.ovulasyonlar koyu çıkınca bozuk yada yine yumurtlma oluyor galiba dedim.arjadasima atınca aşırı ısrarıyla kaset ve erken gebelik yaptım.onlarda da çıktı

Çok sevindim, ben de Ovulasyon testi yaptım reglime 7 gün varken çift çizgi çıktı o nedenle sordum, bekleyip göreceğiz tabii ki Rabbim nasip ederse

Çok sevindim, ben de Ovulasyon testi yaptım reglime 7 gün varken çift çizgi çıktı o nedenle sordum, bekleyip göreceğiz tabii ki Rabbim nasip ederse
Sizce ne zmaan doktora gitmeliyim bir türlü karar verip doktor secemedim.cok endişeliyim ya.4+3 şu an

Sizce ne zmaan doktora gitmeliyim bir türlü karar verip doktor secemedim.cok endişeliyim ya.4+3 şu an
Regl döngünüze göre geciktiyse hemen gidin bence ben hemen doktorlara danışılması gerektiğini düşünüyorum minnoşların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…