- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nergisss17
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy var gibii kann verinHerkese iyi günler reglimin gecikmesinin 6. Günü dün gebelik testi yaptım üstteki görsel ilk beş dakikada sonraki alttaki görsel ise 10 dk da oluşan görüntü sizce gebe miyim ?
Ayy var gibii kann verin![]()
İnşallahAyy var gibii kann verin![]()
Herkese iyi günler reglimin gecikmesinin 6. Günü dün gebelik testi yaptım üstteki görsel ilk beş dakikada sonraki alttaki görsel ise 10 dk da oluşan görüntü sizce gebe miyim ?
var gıbı duruyor canım ahyırlı olsun dıyelım cok sılık ama 2 gun sonra tekrarla kan verırsın olmadıHerkese iyi günler reglimin gecikmesinin 6. Günü dün gebelik testi yaptım üstteki görsel ilk beş dakikada sonraki alttaki görsel ise 10 dk da oluşan görüntü sizce gebe miyim ?
Aslında buraya fotoğraf yükleyince de çözünürlük baya düşüyor aynen ben de yarın tekrarlamayı düşünüyorumvar gıbı duruyor canım ahyırlı olsun dıyelım cok sılık ama 2 gun sonra tekrarla kan verırsın olmadı
ınsallah vardır hayırı saglıklı olsunAslında buraya fotoğraf yükleyince de çözünürlük baya düşüyor aynen ben de yarın tekrarlamayı düşünüyorum
Amin inşallahınsallah vardır hayırı saglıklı olsun
Marka artimedse yalancı pozitif olabilir awox predictorse ben çizgi gölge görüyorum rengide önemli pembelik görüyormusunuz? Birde regliniz 3 gün geçtiyse yada 1 gün de olsa kan da verin benceBunda var mı sizce ya
Bunda var mı sizce ya
Evet artımeddi prodoctor satın aldım 2 gün geçti tekrar yapacağım. İçine de bugün baktım rengi kırmızımsı gibiydi hafiften bilmiyorum teşekkür ederimMarka artimedse yalancı pozitif olabilir awox predictorse ben çizgi gölge görüyorum rengide önemli pembelik görüyormusunuz? Birde regliniz 3 gün geçtiyse yada 1 gün de olsa kan da verin bence
İnşallahhhh pozitif çıkarrrrrEvet artımeddi prodoctor satın aldım 2 gün geçti tekrar yapacağım. İçine de bugün baktım rengi kırmızımsı gibiydi hafiften bilmiyorum teşekkür ederim![]()