• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine bakar mısınız

nergisss17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Herkese iyi günler reglimin gecikmesinin 6. Günü dün gebelik testi yaptım üstteki görsel ilk beş dakikada sonraki alttaki görsel ise 10 dk da oluşan görüntü sizce gebe miyim ?

Eklentiler

• 505E3F33-763D-46DE-B1DD-7F55FB61ABB4.webp
    505E3F33-763D-46DE-B1DD-7F55FB61ABB4.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 121
Herkese iyi günler reglimin gecikmesinin 6. Günü dün gebelik testi yaptım üstteki görsel ilk beş dakikada sonraki alttaki görsel ise 10 dk da oluşan görüntü sizce gebe miyim ?
var gıbı duruyor canım ahyırlı olsun dıyelım cok sılık ama 2 gun sonra tekrarla kan verırsın olmadı

var gıbı duruyor canım ahyırlı olsun dıyelım cok sılık ama 2 gun sonra tekrarla kan verırsın olmadı
Aslında buraya fotoğraf yükleyince de çözünürlük baya düşüyor aynen ben de yarın tekrarlamayı düşünüyorum

Marka artimedse yalancı pozitif olabilir awox predictorse ben çizgi gölge görüyorum rengide önemli pembelik görüyormusunuz? Birde regliniz 3 gün geçtiyse yada 1 gün de olsa kan da verin bence
Evet artımeddi prodoctor satın aldım 2 gün geçti tekrar yapacağım. İçine de bugün baktım rengi kırmızımsı gibiydi hafiften bilmiyorum teşekkür ederim💐

Buda predictor early reglime 3 gün var daha sizce var mıdır gebelik
1000030792.webp

Back
X