GEBELİK TESTİNE BAKAR MISINIZ

Agucuk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
162
35
Kızlar adetime 2 3 gün var bu sabah ki sonuç markası predictör gölge gibi bişey var sizce var mı yoksa umudumu yitirmeli miyim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 182
ozaman eğer şüphe içerisindeyseniz kan testi yaptırın benim çok silik hatta zar zor görünen bir silik çizgi sonucum vardı hastaneye koştum kan dğeri ile kesinleşti sizde gidin isterseniz

İ
ozaman eğer şüphe içerisindeyseniz kan testi yaptırın benim çok silik hatta zar zor görünen bir silik çizgi sonucum vardı hastaneye koştum kan dğeri ile kesinleşti sizde gidin isterseniz[/QUOTE idrar testlerinde görmeden gitmek istemiyorum adet olabilirim çünkü tşk ederim bu arada

Kızlar adetime 2 3 gün var bu sabah ki sonuç markası predictör gölge gibi bişey var sizce var mı yoksa umudumu yitirmeli miyim
bu markaya güvenmiyorum başka bir marka testle yarın sabah bir daha deneyin ya da direk kan verin kesin sonuç alırsınız. silik çizgi var gibi görünüyor evet ama bende de olmuştu ki burda okuduğum bir çok insanın da başına gelmiş, kan testi negatif çıkmıştı. umarım sizde de aynısı yaşanmaz.

bu markaya güvenmiyorum başka bir marka testle yarın sabah bir daha deneyin ya da direk kan verin kesin sonuç alırsınız. silik çizgi var gibi görünüyor evet ama bende de olmuştu ki burda okuduğum bir çok insanın da başına gelmiş, kan testi negatif çıkmıştı. umarım sizde de aynısı yaşanmaz.
Evet bende bu markaya guvenmiyorum arastirdim sonuc yaniltici olmus itibar etmeyeyim buna ama ins gebeymdir daha 2 3 gunum var sabredemiyorum
xenforo-smilies-kk55.gif
:KK17:

Evet bende bu markaya guvenmiyorum arastirdim sonuc yaniltici olmus itibar etmeyeyim buna ama ins gebeymdir daha 2 3 gunum var sabredemiyorum
xenforo-smilies-kk55.gif
:KK17:
en güzeli sabretmek ben bu ay hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama değilsem eğer bildiğim tek şey var adetim geçmeden test yapmıcam yani umarım =)

X