Tskler allah razi olsunTebrikler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskler allah razi olsunTebrikler![]()
Süper :) hayırlı olsun canım. Hangi marka test. Başka bi markayla daha yap istersen.
valla canım markasını hatırlamıyorum heyecandan dışı kutusu pembeydi. pazartesi yaptım testi ondan sonrada yapmadım doktorada bu cumartesi değilde önümüzdeki cmtsi gideyim diyorum.Süper :) hayırlı olsun canım. Hangi marka test. Başka bi markayla daha yap istersen.
2 hafta geçmiş oluyor canım doktora gideceğim hafta. 18 haziranda olmam gerekiyordu bende 29 haziranda gideyim doktora diyorum.Süper :) hayırlı olsun canım. Hangi marka test. Başka bi markayla daha yap istersen.
Çok güzel. Geç gitmen daha iyi.2 hafta geçmiş oluyor canım doktora gideceğim hafta. 18 haziranda olmam gerekiyordu bende 29 haziranda gideyim doktora diyorum.
Tavsiyelerini almak isterimÇok güzel. Geç gitmen daha iyi.
Şuanda yapabilecek pek bişey yok. Kendine dikkat et bol su tüket ağır kaldırma. Bi de kanama adet sancısı vs olursa korkma.Tavsiyelerini almak isterim
gözün aydın :) allah kucağına almayı nasip etsinDün kan tahlili verdim 3983cikti
AMİN CANIM RABBİM NASİP EDER İNŞALLAHgözün aydın :) allah kucağına almayı nasip etsin
Ooo çok yüksek. 1-2 güne kese görülür.Dün kan tahlili verdim 3983cikti
inşallah canım sağlıkla . yinede cmtsi gideceğim doktora.Ooo çok yüksek. 1-2 güne kese görülür.