arkadaslar ya yasadigim yer itibariyla (yurt disindayim)doktora gitmem zor ve kan testide( buaksam moralim cok bozuldu ama bi sorayim istedim simdi ben 6 subata hastalanmistim 17sinde yumurtlama olmustu bugun aksam idrarda baktim tekcizgi (( hastalanma belirtisi falanda yok acaba bu kesinmidir yoksa erkenmi baktim ???? sol kasigimda yumurtlama gununden beri surekli olan sizi devam ediyo kasigimda gerginlik var
ama banada bi cevap yazarmisiniz hamilelik testini erken mi yaptim yada sabah ilk idrarla degilde aksam bakmis olmamin etkisi var mi ??? yoksa olsa cikarmiydi
nolur bana bir cevap((
:2::2:
evet arkadaşlar olmaz diye kendinizi üzmeyin bazı kadınlar gec yumurtlar bazıları hiç yumurtlamaz ben evlendiğim gibi bebek istiyordum fakat ilk ay yumurtlamam olmadı ve hamile kalamadım yaşım da genç zaten üstünde durmadım ama adet günümü hesaplıyordum internette bir kaç birşey okumuştum ondan önce onları denedim ve evlendikten 2 ay sonra gebe kaldım şimdi 19 haftalık hamileyim ve bebek isteyen herkese kesinlikle olmuyo diye üzülmeyin diyorum ne kadar stres ederseniz o kadar geç olur...
canım bende senin gibi henüz bebiş için uğraşıyorum ama regil gününü bekle bence daha net olur ilk idrarla yap testini bide diyebileceğim bu regil günü de çıkabilir benm de regil günüm yakın 2 gün var bende yaptım ve negatif...ben seni çok iyi anlıyorum bende yurt dışındayım tedavi için dr a gidemiyoruz bizde baya sıkıntılı burası sağlık yönünden
dogru yazmıssın ustunde fasla durmıcan
ben 3 senelık evlıyım ve 1 senedır korunmuorz olmuo 3 ay serophene 2 ayda ç.ignesı vuruldum olmadı yumurtlama problemım vardı artık pıskolejım bozuldu dusune dusune ve suan takmıorum 2 aydırda ne ılac ne ıgne olmadım gecen ay adetım geldı 22 ocak 2012 ve suan hala adet olmadım ustunden 11 gun gectı 6.gun test yaptım negatıf dedım gelır ozmn ama halen yok bı 5 gun daha beklıycem ama ıcımdekı hıs var dıor bukdr gecıkmezdı cunku en az 4 5 gun gecerdı 28-35 arası adet goruorum dıye ama sımdı 11.gun oldu geelen yok oyuzden bu ay umıtlıyım ama ınanın kafada bıtıor hersey..
ve testıde erken yapmıssın konuyu acan arkadasım bazı kadınlarda varsa bıle ıdararda 15 20 gun ıcınde anca cııkıyor ebe solemıstı
ben de 11 gün gecikmiştim. eczaneden test aldım yaptım ikinci çizgi çok silik cıktı ama gebeymişimhemen doktora gittim ultrasyonda gözükmedi kese bile kan testi ile cıktı sen de bence kesin sonuç için kan testi yaptır. bugün yaptırsan bile cıkar hamile olduğun.
bugun 10.gun cıkmadı negatıf bırde 3 gun sonra denıcem ıns vardır
istersen yarın git bi kan testi yaptır testlere güvenme derim ben. hem olmadıysada dert etme bi dahaki ay olur sen sıkıntı ettikçe hamile kalma olasılıgın o kadar azalır
haklısın ama 10. gunu negatıf cıkıpta 15 gun sonra kanda pozıtıf cıkan cokmuss
bende akıntım cok oluyor goguslerım acıor böle şeyler beynımın belıkıde bana oyunu ama ınan 3 senelık evlıyım hıc bkdr gecıkmesdı en fasla 5 gun[/QUO
bende hamile kaldığımı öğrenmeden önce sarı akıntım oluyordu ama çok fazla göğsüm de acıyordu kasıklarımda agrı da vardı aslında adet belirtilerim vardı ama hamileymişim sen yinede kendini kaptırma da 5 gn daha bekle istersen sonra kan testi yaptır. sonucu buraya da yaz olurmu
bugun 10.gun cıkmadı negatıf bırde 3 gun sonra denıcem ıns vardır
biz londradayiz canmcm siz nerdesiniz ??
ya birde nasil seyse bu anlamadim bburda herkes tavuk gibi gurkgurk doguruyo bizim insanimizdami bi sorun var yani bizlerdemi bisey var anlamiyorum .etrafa baktikca dahada tuhaf oluyorum ne sogan ne incir ne kur ne hesap kitap hoppala hamileler hoppala doguruyolar ya sabiirr :)
ben canada dym canım bizede (yarın regil günüm eğer olursam) 11 ay olcak inşallah sağlıklısıyla hamileyimdir ama bilemiyorum sanki regil hissi gibi bişey var içimde yumurtlamadan beride göğüs şişkinliği ,doğru söylüyorsun gamsız olmak lazım aslında takmamak lazım ama bizde nerde :)Türk milleti kadar aceleci stresli işi hemn olsun diyen bi millet daha varmı bilmem:)bide ateş takibi yaptım anlarmısınz bilmem yinede yazayım;
sat 31 ocak ,bat 03 mart, 33 günde bir regil olurum
12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu
25.gün*24 şubat 36.8
26.gün*25 şubat 36.8 ilişki oldu
27.gün*26 şubat 37.0
28.gün*27 şubat 36.7
29.gün*28 şubat 36.9
30.gün*29 şubat 36.8
31.gün*01 mart 36.9 fazladan ovu testi vardı bende yaptım ama negatif
32.gün*02 mart 36.9
33.gün*03 mart regil günü hakkımıza hayırlısı
idrar testlerine pek güven olmuyor canım...bence kan testi yaptır kesin çıkar....
haklısın ama 10. gunu negatıf cıkıpta 15 gun sonra kanda pozıtıf cıkan cokmuss
bende akıntım cok oluyor goguslerım acıor böle şeyler beynımın belıkıde bana oyunu ama ınan 3 senelık evlıyım hıc bkdr gecıkmesdı en fasla 5 gun[/QUO
bende hamile kaldığımı öğrenmeden önce sarı akıntım oluyordu ama çok fazla göğsüm de acıyordu kasıklarımda agrı da vardı aslında adet belirtilerim vardı ama hamileymişim sen yinede kendini kaptırma da 5 gn daha bekle istersen sonra kan testi yaptır. sonucu buraya da yaz olurmu
yazarım cnm buraya kesın :)
ya 5gun daha beklıcem bazı ınsanlar var dıolarkı bana yoktur adet sokturucu al fln doktora gıt ya neden olmasın bende sorunum yokkıııı ıyce pıskolejımı bozdular bende bılıorum kendımı fasla kaptırmıcamı ama 3 senelık evlıyım ve 1 senedır korunmuorz hıc bkdr gecıkmezdı 10.gunu negatıf cıktıysa nolmus arastırdım 15.gunde bıle negatıf kanda pozıtf cıkan var ama ıste((( kasıkalrımda batma goguslerım acıyor akıntım var halen ama beyaz renkte baska yok aynı adet olucakmsım gıbı dıyeyım sana aha dıom adet oldum ama akıntıı var ıste bır 5gun faha beklıcem cunku gercektn bukdr gecıkmesdııı bırde gecelrı karnım agrıor batıor bısey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?