Gebelik testini erken mi yaptım?

idilga

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
358
arkadaslar ya yasadigim yer itibariyla (yurt disindayim)doktora gitmem zor ve kan testide ( buaksam moralim cok bozuldu ama bi sorayim istedim simdi ben 6 subata hastalanmistim 17sinde yumurtlama olmustu bugun aksam idrarda baktim tekcizgi (( hastalanma belirtisi falanda yok acaba bu kesinmidir yoksa erkenmi baktim ???? sol kasigimda yumurtlama gununden beri surekli olan sizi devam ediyo kasigimda gerginlik var
ama banada bi cevap yazarmisiniz hamilelik testini erken mi yaptim yada sabah ilk idrarla degilde aksam bakmis olmamin etkisi var mi ??? yoksa olsa cikarmiydi

nolur bana bir cevap ((

:2::2:

canım bende senin gibi henüz bebiş için uğraşıyorum ama regil gününü bekle bence daha net olur ilk idrarla yap testini bide diyebileceğim bu regil günü de çıkabilir benm de regil günüm yakın 2 gün var bende yaptım ve negatif... ben seni çok iyi anlıyorum bende yurt dışındayım tedavi için dr a gidemiyoruz bizde baya sıkıntılı burası sağlık yönünden

bnm adetm 15 gun gectıgı halde ılk yaptım ıdrar testınde cıkmadı bı tane ultra erkn dıye gebelık testı var 1 gunluk hamıle olsan bıle cıkıyo onu almanı tavsıye ederm

1 seneyi geçti bebek isteyeli olmuyo napalım vardır bi vakti saati koydum ipin ucunu adet günümü bile hesaplamıyorum olacağı varsa olur nasip kısmet bakalım arkadaşım diyolar ki ne kadar üstüne düşersen o kadar olmaz diolar dediğim gibi nasip güzel kardeşim....

ne diyeyim artik hayirlisi ama takmicam dedikce dahada takiyorum ve bu yuzdende kendime kiziyorum aslinda kadercide bi insanim ne zaman yazildiysa o zaman olucaktir diyorum ama kendimi yinede telkin edemiyorum sabah dayanamadim yine yaptim testi yine negatif clearblue diye bi marka bakalim Allah hepimizi mutlu etsin.........

EVET COK ERKEN hatta cok cok erken adet gününe kdr beklemeyıp hergun test yapacaksınız ve hergun negatıf cıkcak ve stres yapcaksınız ve bebegınız size tutunmayacak varsada !! bu nedenle adet gununuz gecene kdr yapıpda kendınıze stres yapmayın derim ben hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah bebegınız saglıkla gelır.

evet arkadaşlar olmaz diye kendinizi üzmeyin bazı kadınlar gec yumurtlar bazıları hiç yumurtlamaz ben evlendiğim gibi bebek istiyordum fakat ilk ay yumurtlamam olmadı ve hamile kalamadım yaşım da genç zaten üstünde durmadım ama adet günümü hesaplıyordum internette bir kaç birşey okumuştum ondan önce onları denedim ve evlendikten 2 ay sonra gebe kaldım şimdi 19 haftalık hamileyim ve bebek isteyen herkese kesinlikle olmuyo diye üzülmeyin diyorum ne kadar stres ederseniz o kadar geç olur...

dogru yazmıssın ustunde fasla durmıcan

ben 3 senelık evlıyım ve 1 senedır korunmuorz olmuo 3 ay serophene 2 ayda ç.ignesı vuruldum olmadı yumurtlama problemım vardı artık pıskolejım bozuldu dusune dusune ve suan takmıorum 2 aydırda ne ılac ne ıgne olmadım gecen ay adetım geldı 22 ocak 2012 ve suan hala adet olmadım ustunden 11 gun gectı 6.gun test yaptım negatıf dedım gelır ozmn ama halen yok bı 5 gun daha beklıycem ama ıcımdekı hıs var dıor bukdr gecıkmezdı cunku en az 4 5 gun gecerdı 28-35 arası adet goruorum dıye ama sımdı 11.gun oldu geelen yok oyuzden bu ay umıtlıyım ama ınanın kafada bıtıor hersey..

ve testıde erken yapmıssın konuyu acan arkadasım bazı kadınlarda varsa bıle ıdararda 15 20 gun ıcınde anca cııkıyor ebe solemıstı

iyki iykiiiii varsinizzzzz tesekkur ederim Allah Razi olsun Allah tumm dileklerimizi yerine getirsin insallahh

biz londradayiz canmcm siz nerdesiniz ??

ya birde nasil seyse bu anlamadim bburda herkes tavuk gibi gurkgurk doguruyo bizim insanimizdami bi sorun var yani bizlerdemi bisey var anlamiyorum .etrafa baktikca dahada tuhaf oluyorum ne sogan ne incir ne kur ne hesap kitap hoppala hamileler hoppala doguruyolar ya sabiirr :)

ben de 11 gün gecikmiştim. eczaneden test aldım yaptım ikinci çizgi çok silik cıktı ama gebeymişim hemen doktora gittim ultrasyonda gözükmedi kese bile kan testi ile cıktı sen de bence kesin sonuç için kan testi yaptır. bugün yaptırsan bile cıkar hamile olduğun.

bugun 10.gun cıkmadı negatıf bırde 3 gun sonra denıcem ıns vardır

bugun 10.gun cıkmadı negatıf bırde 3 gun sonra denıcem ıns vardır

istersen yarın git bi kan testi yaptır testlere güvenme derim ben. hem olmadıysada dert etme bi dahaki ay olur sen sıkıntı ettikçe hamile kalma olasılıgın o kadar azalır

istersen yarın git bi kan testi yaptır testlere güvenme derim ben. hem olmadıysada dert etme bi dahaki ay olur sen sıkıntı ettikçe hamile kalma olasılıgın o kadar azalır

haklısın ama 10. gunu negatıf cıkıpta 15 gun sonra kanda pozıtıf cıkan cokmuss

bende akıntım cok oluyor goguslerım acıor böle şeyler beynımın belıkıde bana oyunu ama ınan 3 senelık evlıyım hıc bkdr gecıkmesdı en fasla 5 gun

ben canada dym canım bizede (yarın regil günüm eğer olursam) 11 ay olcak inşallah sağlıklısıyla hamileyimdir ama bilemiyorum sanki regil hissi gibi bişey var içimde yumurtlamadan beride göğüs şişkinliği ,doğru söylüyorsun gamsız olmak lazım aslında takmamak lazım ama bizde nerde :)Türk milleti kadar aceleci stresli işi hemn olsun diyen bi millet daha varmı bilmem:)bide ateş takibi yaptım anlarmısınz bilmem yinede yazayım;
sat 31 ocak ,bat 03 mart, 33 günde bir regil olurum
12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu
25.gün*24 şubat 36.8
26.gün*25 şubat 36.8 ilişki oldu
27.gün*26 şubat 37.0
28.gün*27 şubat 36.7
29.gün*28 şubat 36.9
30.gün*29 şubat 36.8
31.gün*01 mart 36.9 fazladan ovu testi vardı bende yaptım ama negatif
32.gün*02 mart 36.9
33.gün*03 mart regil günü hakkımıza hayırlısı

bende 6 subatta olmustum benimde 4-5-6 si gibi bakalim gerci bugun sabah test yaptim negatif cikti moralim sifirlandi ama neyse bakalim beklemedeyim hayirlisi insallah bi bakmissin ayni anda ikimizde hamis oluveririrzzz ayyy insallah yaaa :)))))

idrar testlerine pek güven olmuyor canım...bence kan testi yaptır kesin çıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…