Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba yarin batim
Yarin sabah kirmizilar gelmezse gebelik testini yapmam anlam verir mi?? Ne zaman yapmak dogrusu ?? Moralim bozulsun istemiyorum
Sevgilerrr
Bu arada dun kasiklarimda batma oldu, 3 4 gundur midem sabah kalktigimda agriyor yaniyor, gogusleriim yumurtlama gunumden beri sis.. Bunlar gebelik belirtiside olmayabilir biliyorum ama insan ona yormak istiyor bu 3. Deneme, yasim 29
Bu arada dun kasiklarimda batma oldu, 3 4 gundur midem sabah kalktigimda agriyor yaniyor, gogusleriim yumurtlama gunumden beri sis.. Bunlar gebelik belirtiside olmayabilir biliyorum ama insan ona yormak istiyor bu 3. Deneme, yasim 29
Merhaba yarin batim
Yarin sabah kirmizilar gelmezse gebelik testini yapmam anlam verir mi?? Ne zaman yapmak dogrusu ?? Moralim bozulsun istemiyorum
Sevgilerrr
Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi basimiza tesekkur ederim cevabiniz icin , ins guzel haberler alirim ama bugun yapmayi dusunmuyrm negatif olmasindan korkuyrm
Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi basimiza tesekkur ederim cevabiniz icin , ins guzel haberler alirim ama bugun yapmayi dusunmuyrm negatif olmasindan korkuyrm
Beklemek daha zor canim bosuna heveslenysn ck kotu bi duygu benm adetm 8gn gecikti nasil heveslendm ama kirmizilari görünce hayal kirikligi yaşadım resmen bence yap testi inşallah hamilesindir
İlk ay cok heveslenmistim olmayinca umidimi kestim ikinci ay olmayacak diyordum hic beklemedm ve olmadi, bu ay nedense adetim yaklasinca bi umut dogdu icime, Allhim ins hayirlisiyla nasip etmistr, olmazsa doktora gidicem artik
İlk ay cok heveslenmistim olmayinca umidimi kestim ikinci ay olmayacak diyordum hic beklemedm ve olmadi, bu ay nedense adetim yaklasinca bi umut dogdu icime, Allhim ins hayirlisiyla nasip etmistr, olmazsa doktora gidicem artik
bekle bence, genelde beklenen adet gününde yani yarın yap bence. her bünyenin değişiyor, kimisinin 3-5 gün önceden belli oluyor kiminin 3-5 gün sonra. hayal kırıklığı yaşamamak için azcık daha sabret.
bu arada kafanı başka şeylere vermeye çalış. yoksa biliyorum insan çıldırcak gibi oluyor:) ama sabret.
hayırlısı olsun umarım hamilesindir:)) haberleriniz bekliyoruz:))