Gebelik testini ne zaman yapayim

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Merhaba yarin batim
Yarin sabah kirmizilar gelmezse gebelik testini yapmam anlam verir mi?? Ne zaman yapmak dogrusu ?? Moralim bozulsun istemiyorum
Sevgilerrr

Bu arada dun kasiklarimda batma oldu, 3 4 gundur midem sabah kalktigimda agriyor yaniyor, gogusleriim yumurtlama gunumden beri sis.. Bunlar gebelik belirtiside olmayabilir biliyorum ama insan ona yormak istiyor :( bu 3. Deneme, yasim 29

Merhaba yarin batim
Yarin sabah kirmizilar gelmezse gebelik testini yapmam anlam verir mi?? Ne zaman yapmak dogrusu ?? Moralim bozulsun istemiyorum
Sevgilerrr

Bugunden test yapsan varsa çıkar. Ben adetime 1 gün kala test yaptim cift cizgi gördüm. Hemen sonra kanda baktrdim o da onayladi. Suan 6 haftaligim.

Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi basimiza tesekkur ederim cevabiniz icin , ins guzel haberler alirim ama bugun yapmayi dusunmuyrm negatif olmasindan korkuyrm

Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi basimiza tesekkur ederim cevabiniz icin , ins guzel haberler alirim ama bugun yapmayi dusunmuyrm negatif olmasindan korkuyrm

Beklemek daha zor canim bosuna heveslenysn ck kotu bi duygu benm adetm 8gn gecikti nasil heveslendm ama kirmizilari görünce hayal kirikligi yaşadım resmen bence yap testi inşallah hamilesindir

İlk ay cok heveslenmistim olmayinca umidimi kestim ikinci ay olmayacak diyordum hic beklemedm ve olmadi, bu ay nedense adetim yaklasinca bi umut dogdu icime, Allhim ins hayirlisiyla nasip etmistr, olmazsa doktora gidicem artik

İlk ay cok heveslenmistim olmayinca umidimi kestim ikinci ay olmayacak diyordum hic beklemedm ve olmadi, bu ay nedense adetim yaklasinca bi umut dogdu icime, Allhim ins hayirlisiyla nasip etmistr, olmazsa doktora gidicem artik

Ins cnm bende gecen ay umtlendm 8gn geçince olmdi doktora gttm pkos oldmu öğrendim :((
Bu ay umidimi ytrmedm sogan kurune başladım ovulasyon testi aldim hayrlisi Rabbim inşallah bizede o duyguyu yasatir

Batim yarin, yarin olmazsa ne zaman test yapayim

Lilipitcim,

bekle bence, genelde beklenen adet gününde yani yarın yap bence. her bünyenin değişiyor, kimisinin 3-5 gün önceden belli oluyor kiminin 3-5 gün sonra. hayal kırıklığı yaşamamak için azcık daha sabret.

bu arada kafanı başka şeylere vermeye çalış. yoksa biliyorum insan çıldırcak gibi oluyor:) ama sabret.

hayırlısı olsun umarım hamilesindir:)) haberleriniz bekliyoruz:))

Back
X