Gebeliğe Hazırlık Gebelik testini ne zaman yapmalıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_Peony_

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
48
30
8
Regl gecikmesinin 3.günündeyim. En doğru sonuç için idrar testini ne zaman yapmalıyım? Regl 1 hafta gecikince yapın diyenler var ama ben meraktan çatlamak üzereyim

Regl gecikmesinin 3.günündeyim. En doğru sonuç için idrar testini ne zaman yapmalıyım? Regl 1 hafta gecikince yapın diyenler var ama ben meraktan çatlamak üzereyim
Şuan yapsan çıkar zaten varsa 1 hafta beklemene lüzum yok adetten 2 gün önce çıkıyor gecikme olmasa bile geç yumurtlama falan yoksa bukadar beklemeye gerek yok inşallah vardır yapıp haber ver bizede

Ben adetden 1 hafta sonra keseyi gormusdum bile. Ablam adetden 10 gun geçince testde cok silik gormusdu. Yani bunlar yumurtlamayla alakali. Herkesde farkli. Adetin geciktiyse test yapmalisin.

Şuan yapsan çıkar zaten varsa 1 hafta beklemene lüzum yok adetten 2 gün önce çıkıyor gecikme olmasa bile geç yumurtlama falan yoksa bukadar beklemeye gerek yok inşallah vardır yapıp haber ver bizede
Tabi kii yarın yapacağım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…