Valla iyi dayanmisinz ben olsam hemn yapasrim 2 gün gecikmiş bence yapincerimRegl gecikmesinin 3.günündeyim. En doğru sonuç için idrar testini ne zaman yapmalıyım? Regl 1 hafta gecikince yapın diyenler var ama ben meraktan çatlamak üzereyim
Ağzınızdan bal damlıyorValla iyi dayanmisinz ben olsam hemn yapasrim 2 gün gecikmiş bence yapincerim
Canm her testin yanlış çıkma gibi bir durumu var en iyi sonuç kan ama önce bir test yap bakalım elinde var miAğzınızdan bal damlıyorYani sonucun yanlış çıkma gibi bi durumu olur mu ondan bilemedim
Şuan yapsan çıkar zaten varsa 1 hafta beklemene lüzum yok adetten 2 gün önce çıkıyor gecikme olmasa bile geç yumurtlama falan yoksa bukadar beklemeye gerek yok inşallah vardır yapıp haber ver bizedeRegl gecikmesinin 3.günündeyim. En doğru sonuç için idrar testini ne zaman yapmalıyım? Regl 1 hafta gecikince yapın diyenler var ama ben meraktan çatlamak üzereyim
Ben adetden 1 hafta sonra keseyi gormusdum bile. Ablam adetden 10 gun geçince testde cok silik gormusdu. Yani bunlar yumurtlamayla alakali. Herkesde farkli. Adetin geciktiyse test yapmalisin.Regl gecikmesinin 3.günündeyim. En doğru sonuç için idrar testini ne zaman yapmalıyım? Regl 1 hafta gecikince yapın diyenler var ama ben meraktan çatlamak üzereyim
Yarin testi alıp yapacağım bakalimCanm her testin yanlış çıkma gibi bir durumu var en iyi sonuç kan ama önce bir test yap bakalım elinde var mi
Tabi kii yarın yapacağım insallahŞuan yapsan çıkar zaten varsa 1 hafta beklemene lüzum yok adetten 2 gün önce çıkıyor gecikme olmasa bile geç yumurtlama falan yoksa bukadar beklemeye gerek yok inşallah vardır yapıp haber ver bizede
AaaaBen adetden 1 hafta sonra keseyi gormusdum bile. Ablam adetden 10 gun geçince testde cok silik gormusdu. Yani bunlar yumurtlamayla alakali. Herkesde farkli. Adetin geciktiyse test yapmalisin.
Yap yap. Hayirlisi InsaAllah. Buraya da yazarsin sonucuAaaaO zaman yarın yapıyorum testi
Ayy insallahYap yap. Hayirlisi InsaAllah. Buraya da yazarsin sonucu
Hayrli olsun canm rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallh baya koyu ikinvisi çizgi değerinde yüksek çıkar insDayanamadım yaptımYarın gidip kan vericem insallah
Yaaaa insallahhhHayrli olsun canm rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallh baya koyu ikinvisi çizgi değerinde yüksek çıkar ins
Canım belirti hissettin mi akintida değişiklik ağrı göğüslerde farklılık bir belirtin var miydiAyy insallah
Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmis oldun canımYaaaa insallahhhamiiin amiiinn darisi tüm isteyenlere insallahh
Ovulasyon testi kullanmadım ama kullandığım uygulamaya göre 15-16 gün sonra canımYumurtlamadan kaç gün sonra test yapmis oldun canım
Cok şiddetli bir baş dönmesi yaşadım. Göğsümün birinde sertlik vardi bilmiyorum o da belirti miydi şu an yok çünküCanım belirti hissettin mi akintida değişiklik ağrı göğüslerde farklılık bir belirtin var miydi
Yaptın mı canm testAaaaO zaman yarın yapıyorum testi
Kan verdim sonucu bekliyorumYaptın mı canm test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?