- Konu Sahibi meryemyilmaz
meraba canım dediğin gibi inşallah hamileyimdir.ben 1,5 yıllık evliyim.4 aydır tedavi oluyorum.doktora gitmem tamamen tesadüftü hatta bebek bile istemiyordum ,o ay adetim çok sancılı geçti ve 1gün sürmüştü hemde idrar yollarımda iltahap var diye gitmiştim polikistikover olduğunu öğrendim.sonra bebek sahibi olmak istediğim için klomen ve glukofen sandoz 850mg verdi.kullanımını doktorun anlatıyor.geçen ayda çatlatma iğnesi oldum.o ay çok ümitliydim ama omadı, tam tersine bu ay doktorun bize uyguladığı periyodu uygulayamadık.inşallah bu ay olursa tamamen sürpriz olur bide bişiy diyim çok irdelediğinde kendini kastığında kendini çok dinlediğinde olmuyor.zaten ben hep duyuyroum artık vazgeçip bırakanların oluyo.
sende 9aydır denemişsin olmamışsa hemen bir doktora git bence.inşallah önemli bir sorun yoktur ama erken tedavi önemli bence.eğer bebek istiyorsan hemen git korkulacak bir tedavisi yok yani.
Meryem cim yarını sabırsılıkla bekleyeceğiz hepimiz..Bu arada bende bugün doktora gittim. merak ettim sana ne gibi tetkikler yaptılar. Benden rahim filmi istediler. O nasıl birşey..Bilgisi olan var mı?:sm_confused: