gebelik testini ne zaman yapmalıyım?

meraba canım dediğin gibi inşallah hamileyimdir.ben 1,5 yıllık evliyim.4 aydır tedavi oluyorum.doktora gitmem tamamen tesadüftü hatta bebek bile istemiyordum ,o ay adetim çok sancılı geçti ve 1gün sürmüştü hemde idrar yollarımda iltahap var diye gitmiştim polikistikover olduğunu öğrendim.sonra bebek sahibi olmak istediğim için klomen ve glukofen sandoz 850mg verdi.kullanımını doktorun anlatıyor.geçen ayda çatlatma iğnesi oldum.o ay çok ümitliydim ama omadı, tam tersine bu ay doktorun bize uyguladığı periyodu uygulayamadık.inşallah bu ay olursa tamamen sürpriz olur bide bişiy diyim çok irdelediğinde kendini kastığında kendini çok dinlediğinde olmuyor.zaten ben hep duyuyroum artık vazgeçip bırakanların oluyo.
sende 9aydır denemişsin olmamışsa hemen bir doktora git bence.inşallah önemli bir sorun yoktur ama erken tedavi önemli bence.eğer bebek istiyorsan hemen git korkulacak bir tedavisi yok yani.

Meryem cim yarını sabırsılıkla bekleyeceğiz hepimiz..Bu arada bende bugün doktora gittim. merak ettim sana ne gibi tetkikler yaptılar. Benden rahim filmi istediler. O nasıl birşey..Bilgisi olan var mı?:sm_confused:

arkadaşlar benimde adetim 2 gün geçikince idrarda test yaptırdım ama çıkmadı bugün 3.günüm geçikmesinin halan olmadım adet acaba kanda gebelik testimi yaptırsam idrar testi 2 gün geçmeyle sonuç vermezmi

merhaba arkadaşlar benim adetlerimde düzensiz.adetimi tam olarak hesaplayamıyorum ama genelde 30 gün ara ile oluyorum.3 gün geçti acaba test yapsam mı çıkar mı bilmiyorum ki.artık test sonuçlarında negatif görmekten usandım çünkü.....bana yardım edin lütfen...senağlama

canım ben 7 gün geçtikten sonra yaptım 2.çizgi diğerine göre daha silik çıktı...ama hamileydim...evet beklemesi çok zor..daha fazla bekleyemedim 7 gün sonra yaptım ..bence biraz daha dişini sık kesin sonuç için...

hayırlısı olsun tatlım işallah bebişini sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına kendine dikkat et ağır falan kaldırma bizim içinde dua et işallah hamiş olurum bende 2 günüm var adetimee :CüvCüv: hihoyyyt

arkadaşlar benimde adetim 2 gün geçikince idrarda test yaptırdım ama çıkmadı bugün 3.günüm geçikmesinin halan olmadım adet acaba kanda gebelik testimi yaptırsam idrar testi 2 gün geçmeyle sonuç vermezmi

canım kan testi yaptır orda kesin sonuç çıkıyor ben 3 kez yaptım idrar testi hepside negatifti kesin başka bişey var dedim bebek hiç birindemi çıkmayacak ama çıkmamış yaramaz şimdi 20 haftadır içimde.Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın

canım kan testi yaptır orda kesin sonuç çıkıyor ben 3 kez yaptım idrar testi hepside negatifti kesin başka bişey var dedim bebek hiç birindemi çıkmayacak ama çıkmamış yaramaz şimdi 20 haftadır içimde.Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın

Arkadaşlar bende 3 kez test yaptım üçüde negatif çıktı biraz erken yaptım galiba testi .bu gün 3. günüm adet olmadım hala.Bebek olmlasını istiyorum ama fazlada ümitlenirsem diye korkuyorum.

geç döllenme olurs idrarda 10 geçince naca çıkıyor kantestinden hemen öğrenbilirsin canım.
merhaba arkadaşlar benim adetlerimde düzensiz.adetimi tam olarak hesaplayamıyorum ama genelde 30 gün ara ile oluyorum.3 gün geçti acaba test yapsam mı çıkar mı bilmiyorum ki.artık test sonuçlarında negatif görmekten usandım çünkü.....bana yardım edin lütfen...senağlama
önce idrarı dene mam en kesin kan testi canım net sonuç veriyor .
Arkadaşlar bende 3 kez test yaptım üçüde negatif çıktı biraz erken yaptım galiba testi .bu gün 3. günüm adet olmadım hala.Bebek olmlasını istiyorum ama fazlada ümitlenirsem diye korkuyorum.

fazla ümitlenmemek için hemen test yapın kızlar bekledikçe stres olursunuz idrarda çıkmayanlar da çıkanlarda kanda kesin öğrenirsiniz.kaydirigubbakcemile5
İNŞALLAH HEPİNİZDE MELEKLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ.:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

benim bugün yaptığım testlerde ikinci silik çıkmaya başladı yarın kan testi yaptıracağım inşallah doğrudur da hamileyimdir.

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 455.85 çıktı.Adetim 9 gün geçti deneyimlerinize dayanarak sizce bu değer normal mi?

ya bende deniyorum 4gün geçti silik çıktı sonraki denediğimde çıkmadı ama baya geçtikten sonra ondada silik çizgi vardı pazartesi gidip kan testi yaptırıcam banada dua edin olurmu

Back
X