Gebeliğe Hazırlık Gebelik testini ne zaman yapmaliyimmm?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mefoli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
14
0
1
28
21 Haziran yumurtlama günüm geçen ay 31 Mayıs'ta regl oldum fakat adetlerim düzensiz yumurtlama tarihinden ne kadar sonra test yapmaliyimm

21 Haziran yumurtlama günüm geçen ay 31 Mayıs'ta regl oldum fakat adetlerim düzensiz yumurtlama tarihinden ne kadar sonra test yapmaliyimm
Ben yumurtlamanin 10.gunu pozitif gordm. Ama kişiden kişiye değişiyor 13.gun yapabilirsn

Kuzum ben normal yaptım ya varsa ikisinde de çıkıyor zaten ilk değerim 14 du normal kaset testle öğrendim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sizinle hiç konuşmadık sanırim ama topiklerden hatırlıyorum sizi gözünüz aydın acaba ne vesile oldu biraz bilgi verebilir misiniz

Merhaba Hanımlar Foruma yeni katıldım .
Şu an 24 yaşındayım 9 aylık evliyim 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyim Yorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum

Merhaba,
Dilerim beklediğiniz gibi hamile kalmışsınızdır
Sanırım ovulasyon gününü uygulama ile takip ediyorsunuz. Benim uygulamadaki tahmini tarihler asla ama asla uymuyor. Bence mutlaka ovulasyon testi ile takip edin. Böylece hem çatlama gününü de net görür gerekirse üst üste değerlendirir şansınızı arttırırsınız

Bu ilk denememizdi haklı olabilirsiniz. Dün gece çok kötü oldum sağ kasığım artık oturtturmuyor hatta hareket ettirtmiyordu. Hemen acile gittik kontrol muayene oldu gebelik şüphesi olduğunu da söyledim tabi . Kan testi verdim <1,20 çıktı negatif yani çok üzüldüm Yorumun içinde çok teşekkür ederim kuzum

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sizinle hiç konuşmadık sanırim ama topiklerden hatırlıyorum sizi gözünüz aydın acaba ne vesile oldu biraz bilgi verebilir misiniz
Teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin inşallah. Bizde 8 aydır deniyorduk olmadı. Eşim sperm testi yaptırdı sağlıklıydi sonuçları. Ben hormon baktırdım tsh yüksekti bir ay ilaç kullandım ve bu ay pozitifi gördüm

Şu an çok zor çıkması canım bir kaç gün bekle test yap

Rica ederim
Tam yumurtlama tarihinizi bilmediğiniz için çok erken test de vaktinde bir test de olabilir. Ben mesela 21-22. Günde oluyorum yumurtlamayı. Hatta 21 de hala çatlamamıştı iğne yapıldı.
O yüzden ilk denemede olumsuzluğa kapılmanın hiç anlamı yok. Ovulasyon testi ile adet biter bitmez bakmakta fayda var. Tabii öncesinde iyi bir doktora muayene olup gebelik düşündüğünüzü söylemeli gerekli testleri vermelisiniz

Ben programdan ziyade akıntımdan da biliyorum aslında normalinden çok daha fazla oluyor . Umarım bu değer yükselir ve Anne olurum :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Kimsenin kucağı boş kalmasın

Benimde hamile kaldığım zaman sağ kasığım ağrımıştı . Adet olcağım zamanda adet olcakmışım gibi bi ağrı girmişti. Ayrıca oturup kalkarken karında batmalar hissediyosunuz

Benimde hamile kaldığım zaman sağ kasığım ağrımıştı . Adet olcağım zamanda adet olcakmışım gibi bi ağrı girmişti. Ayrıca oturup kalkarken karında batmalar hissediyosunuz
Benimde öyle dün acile gittim . Duramayacak dereceye geldim.Gebelik şüphesi için de kan verdim. <1,20 çıktı negatif yani adete 8 gün kaldığı için doktor çıkmamış olabilir beklemeye devam dedi ama moralim bozuldu tabi

Hic moralini bozma bnde test yapmıştım önceden çıkmadı 11.gün pozitife döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…