Gebelik testini sabah mı yapmak lazım

UstaOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
520
244
53
27
Kızlar adete 2 gün var negatif çıktı ama sabah yapmadım öğlen gibi sabah yapsaydım fark eder miydi ilk idrarla olsaydı

sabah yapdim cikmadi ama aksam cikdi 😂 ondan sonrakilerde hep aksam yapdim cikdi

Fark etmiyor akşamda yapsan çıkıyor sabah yapsanda genelde sabah yapılan ilk idrarla diyorlar

Kızlar adete 2 gün var negatif çıktı ama sabah yapmadım öğlen gibi sabah yapsaydım fark eder miydi ilk idrarla olsaydı
Adete iki gün kala bilmem ama adetim geçtikten sonra akşam yapmıştım yinede çıkmıştı erkesi gün inanamayıp günün farklı saatlerinde defalarca yaptım hepsinde pozitif çıktı

Adet günümde kan vermiştim 0.01 çıkmıştı... Meğerse geç döllenme olmuş
Merhaba ben 30 günde bir regl oluyorum düzenlidir bu ay ovulasyon aldım 18. Gün yumurtlama gördüm ve değerlendirdim sizce geç mi yumurtlamisim anlamıyorum da yumurtlama tarihinden tam olarak

Merhaba ben 30 günde bir regl oluyorum düzenlidir bu ay ovulasyon aldım 18. Gün yumurtlama gördüm ve değerlendirdim sizce geç mi yumurtlamisim anlamıyorum da yumurtlama tarihinden tam olarak
O ay yumurlama günümü falan hiç hesaplamadım artık o kadar yorulmuştumki artık akışına birakicam dedim ama adet günümde yine dayanamadım kan verdim. Negatif çıkınca boşuna umutlandım yine diye tektar boş verdim gecikmeye devam edince annemin zoruyla test yaptım bi akşam pozitif çıktı kan verdim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şu an 8 i bitirdik

O ay yumurlama günümü falan hiç hesaplamadım artık o kadar yorulmuştumki artık akışına birakicam dedim ama adet günümde yine dayanamadım kan verdim. Negatif çıkınca boşuna umutlandım yine diye tektar boş verdim gecikmeye devam edince annemin zoruyla test yaptım bi akşam pozitif çıktı kan verdim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şu an 8 i bitirdik
Yaa maşallah bende hiç almiyordum ovulasyon falan 6 ay normal dnedm her ay olsun olsun dedim kendi kendime bu ay aldım testleri inşallah bana da nasip olmuştur bu ay

Merhaba bence fark etmiyor önemli olan sıvı alımını azaltın bi kaç saat önceden , biraz tuttuğunuz idrarla yapabilirsiniz gecikme olursa adette daha belirgin çıkabilir

Merhaba bence fark etmiyor önemli olan sıvı alımını azaltın bi kaç saat önceden , biraz tuttuğunuz idrarla yapabilirsiniz gecikme olursa adette daha belirgin çıkabilir
Teşekkür ederim bugün adete 2 gün vardı testim negatif bişeyler olsaydı mutlaka çıkardı diye düşünüyorum 1 yaşında kızım var onda yine adete 2 gün kala öğrenmiştim

Teşekkür ederim bugün adete 2 gün vardı testim negatif bişeyler olsaydı mutlaka çıkardı diye düşünüyorum 1 yaşında kızım var onda yine adete 2 gün kala öğrenmiştim
Hayırlısı olsun inşallah allah bağişlasın keşke benimde bitane olsaydı kızım eşim kız çocuklarına bayılıyor☺️🙏🏼

Hayırlısı olsun inşallah allah bağişlasın keşke benimde bitane olsaydı kızım eşim kız çocuklarına bayılıyor☺️🙏🏼
Olur inşallah bu gece senin için dua edeceğim 😍 Bende 1 sene bekledim polikistik over ve tüplerden birisi kapalıydı tedavi görmedim Allahım nasip etti oldu bol bol dua edin yumurtlama günlerinizi takip edin bence sağlıklı beslenmekte çok önemli o ara hep sağlıklı besleniyordum ve strest yapmamak her ay test yapardım ağlardım sadece bi ay kendimi bıraktım düşünmedim o ay oldu

Olur inşallah bu gece senin için dua edeceğim 😍 Bende 1 sene bekledim polikistik over ve tüplerden birisi kapalıydı tedavi görmedim Allahım nasip etti oldu bol bol dua edin yumurtlama günlerinizi takip edin bence sağlıklı beslenmekte çok önemli o ara hep sağlıklı besleniyordum ve strest yapmamak her ay test yapardım ağlardım sadece bi ay kendimi bıraktım düşünmedim o ay oldu
Ayy çok teşekkür ederim hem duan için hemde içimi rahatlattın bende de pko var 3 sene oldu hiç olmadı benim😪 şuan tedavi sürecindeyim iğne felan.. stressiz hayat bana imkansız hergün aksiyon🤣 ama bende piskolojikmen kendimi çok yıpratıyorum ellerimle .. ama olmuyo işte çok üzülüyorum ..

Kızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım

Eklentiler

• BBADDDB6-86D0-4B7E-ACA7-E4AB1A1C6313.webp
    BBADDDB6-86D0-4B7E-ACA7-E4AB1A1C6313.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 214
Back
X