Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete iki gün kala bilmem ama adetim geçtikten sonra akşam yapmıştım yinede çıkmıştı erkesi gün inanamayıp günün farklı saatlerinde defalarca yaptım hepsinde pozitif çıktıKızlar adete 2 gün var negatif çıktı ama sabah yapmadım öğlen gibi sabah yapsaydım fark eder miydi ilk idrarla olsaydı
Adetten önce yapmış mıydınızAdete iki gün kala bilmem ama adetim geçtikten sonra akşam yapmıştım yinede çıkmıştı erkesi gün inanamayıp günün farklı saatlerinde defalarca yaptım hepsinde pozitif çıktı
Adet günümde kan vermiştim 0.01 çıkmıştı... Meğerse geç döllenme olmuşAdetten önce yapmış mıydınız
Merhaba ben 30 günde bir regl oluyorum düzenlidir bu ay ovulasyon aldım 18. Gün yumurtlama gördüm ve değerlendirdim sizce geç mi yumurtlamisim anlamıyorum da yumurtlama tarihinden tam olarakAdet günümde kan vermiştim 0.01 çıkmıştı... Meğerse geç döllenme olmuş
O ay yumurlama günümü falan hiç hesaplamadım artık o kadar yorulmuştumki artık akışına birakicam dedim ama adet günümde yine dayanamadım kan verdim. Negatif çıkınca boşuna umutlandım yine diye tektar boş verdim gecikmeye devam edince annemin zoruyla test yaptım bi akşam pozitif çıktı kan verdim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şu an 8 i bitirdikMerhaba ben 30 günde bir regl oluyorum düzenlidir bu ay ovulasyon aldım 18. Gün yumurtlama gördüm ve değerlendirdim sizce geç mi yumurtlamisim anlamıyorum da yumurtlama tarihinden tam olarak
Yaa maşallah bende hiç almiyordum ovulasyon falan 6 ay normal dnedm her ay olsun olsun dedim kendi kendime bu ay aldım testleri inşallah bana da nasip olmuştur bu ayO ay yumurlama günümü falan hiç hesaplamadım artık o kadar yorulmuştumki artık akışına birakicam dedim ama adet günümde yine dayanamadım kan verdim. Negatif çıkınca boşuna umutlandım yine diye tektar boş verdim gecikmeye devam edince annemin zoruyla test yaptım bi akşam pozitif çıktı kan verdim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şu an 8 i bitirdik
İnşallahYaa maşallah bende hiç almiyordum ovulasyon falan 6 ay normal dnedm her ay olsun olsun dedim kendi kendime bu ay aldım testleri inşallah bana da nasip olmuştur bu ay
Çok teşekkür ederimİnşallahRabbim gönlüne göre versin
Teşekkür ederim bugün adete 2 gün vardı testim negatif bişeyler olsaydı mutlaka çıkardı diye düşünüyorum 1 yaşında kızım var onda yine adete 2 gün kala öğrenmiştimMerhaba bence fark etmiyor önemli olan sıvı alımını azaltın bi kaç saat önceden , biraz tuttuğunuz idrarla yapabilirsiniz gecikme olursa adette daha belirgin çıkabilir
İnşallah bizimse öyledirAdet günümde kan vermiştim 0.01 çıkmıştı... Meğerse geç döllenme olmuş
Hayırlısı olsun inşallah allah bağişlasın keşke benimde bitane olsaydı kızım eşim kız çocuklarına bayılıyorTeşekkür ederim bugün adete 2 gün vardı testim negatif bişeyler olsaydı mutlaka çıkardı diye düşünüyorum 1 yaşında kızım var onda yine adete 2 gün kala öğrenmiştim
Olur inşallah bu gece senin için dua edeceğimHayırlısı olsun inşallah allah bağişlasın keşke benimde bitane olsaydı kızım eşim kız çocuklarına bayılıyor![]()
Ayy çok teşekkür ederim hem duan için hemde içimi rahatlattın bende de pko var 3 sene oldu hiç olmadı benimOlur inşallah bu gece senin için dua edeceğimBende 1 sene bekledim polikistik over ve tüplerden birisi kapalıydı tedavi görmedim Allahım nasip etti oldu bol bol dua edin yumurtlama günlerinizi takip edin bence sağlıklı beslenmekte çok önemli o ara hep sağlıklı besleniyordum ve strest yapmamak her ay test yapardım ağlardım sadece bi ay kendimi bıraktım düşünmedim o ay oldu